Cum am economisit peste 3000 lei într-o singură ținută

November 28, 2016

Știti deja că-s adepta filosofiei #BelșugLaPrețRedus. Și nu, asta nu înseamnă a cumpăra lucruri ieftine, dimpotrivă. Încerc să mă feresc de materiale incerte, de lucruri făcute în grabă sau de dragul profitului. Prefer să investesc timp în a căuta lucruri de calitate, care chiar mi se potrivesc. Și cum toate acestea costă, deocamdată le vânez la reduceri. Sper să vină și vremea să mi le permit la pret întreg, deoarece cred că lucrul făcut bine merită recompensat. Dar deocamdată aleg să alerg mai mult pentru a plăti mai puțin pe ceva de calitate, la care nu aș avea altfel acces.

Așadar, azi vă prezint o ținută alcătuită din lucruri dragi mie, toate găsite la prețuri fabuloase.

pulover-si-fusta-dantela

marimekko-tote

sneakers-and-lace-dress

tinuta-colorata-de-toamna

puma-x-mcq-sneakers

belsug-la-pret-redus-aveti-si-pe-roz

Am purtat:

Rochie Body Frock găsită anul trecut la miniPRIX Otopeni cu 80 lei (pe site-ul Body Frock era 1200 lei, iar pe ASOS am văzut aceeași rochie pe la 1600 lei. Așa că, profit de ocazie să vă sfătuiesc ca atunci când găsiți branduri pe ASOS să le căutați și pe pagina lor oficială deoarece, de multe ori, sunt mult mai ieftine acolo).

Pulover Oscar Jacobson găsit într-un outlet berlinez cu 12 euro (să zicem: 50 lei). Pe site e 159 euro, deci cam 715 lei. E clar că ei nu știau ce vând, deși produsul era nou-nouț, cu etichete. Oricum, l-am înhățat urgent, deși e de băieți (norocul meu, era un S, poate de aceea era la prețul acela și nici nu se înghesuise nimeni să-l ia).

Încălțări sport Puma x McQ (o colaborare Puma cu Alexander McQueen), din păcate nu prea mai sunt disponibile pe nicăieri. 315 lei în loc de 700, via Londra.

Ochelari Karen Walker – luați de pe OUTNET.COM cu 200 lei (în loc de 1000 lei).

Sacoșa este Marimekko, primită cadou de la fratele meu, care a dat preț întreg pe ea :) Nu am pus-o la socoteală.

#BelșugLaPrețRedus nu este despre bani și etichete simadicoase, ci despre cum să fim atenți la ce alegem, la a nu ne mulțumi cu puțin, la a nu cumpăra ceva doar pentru ca ne permitem sau este la modă. Iar banii rămași pot fi cheltuiți pe lucruri ce contează cu adevărat: mâncare mai bună, investigatii pentru sănătate, abonamente la sală, dentist, vacanțe mai dese. Sau poate pentru a face o surpriză cuiva. Mereu m-a uimit câtă bucurie poți aduce cu doar câțiva lei: o floare oferită unui prieten sau ceva de mâncare unui om mai puțin norocos. Ei, cum ar fi să cheltuim mai mulți lei pentru așa ceva?

4 Comments

  • Reply Rucsandra November 29, 2016 at 11:40 am

    Salut, ai mentionat un outlet berlinez, se poate sa imi spui despre care este vorba? Merci

    • Reply Aveti si pe roz November 29, 2016 at 6:22 pm

      Din păcate, nu prea mai știu detalii, am nimerit din întamplare acolo, era ceva mic și neinteresant, puloverul era singurul lucru notabil. Undeva departe, pe lângă ZOO. Dar îți recomand TK Maxx, unde, cu siguranță, vei găsi #BelșugLaPrețRedus. Au mai multe magazine în Berlin, vreo 3-4.

  • Reply Amalia November 29, 2016 at 1:42 pm

    wow, minunate achizitii, felicitari pentru rabdare si filozofia sanatoasa. mi-ar placea sa am intelepciunea sa o urmez mereu.

    • Reply Aveti si pe roz November 29, 2016 at 6:32 pm

      Mulțumesc frumos. Și e bine și dacă este urmată doar din când în când :)

    Leave a Reply

    *