Gențile mele vintage: 5 la 49 lei

June 26, 2017

Cred că stiți deja că-mi place să mixez stiluri și obiecte. Așa că, devorez cu aceeași plăcere concept store-uri, outleturi, buticuri hipsterești sau târguri de vechituri. Din acestea m-am ales cu câteva genți fabuloase pe care doresc să vi le (re)arăt. Poate vă inspiră, mai ales că-s tare #BelșugLaPrețRedus.

Eu, în afară de ele, mai am gențile făcute de Sorin, câteva sacoșe de pânză și… cam atât.

Ghiozdan devenit deja vedetă – 1 leu

ghiozdan vintage

Din talciocul de la Valea Cascadelor. Se organizează în fiecare joi, sâmbătă și duminică.

Geantă voinică – 10 lei

geanta-vintage-maro

Din târgul organizat anul trecut la spațiul M60, unde diverse persoane au adus lucrurile care le prisoseau.

Geantă retro ce pare scumpă – 8 lei

geanta-vintage

Din material textil lucios la exterior și mușama pe interior, este o geantă veche găsită în târgul de vechituri de la Brașov. Pe care vi-l recomand, puteți găsi o groază de minunății: mobilă, lămpi, veselă. De aici sunt majoritatea bijuteriilor mele vintage.

Rucsac cu istorie – 20 lei

rucsac galben si sandale birkenstock roz

De la Monda, un magazin cu marfă second hand, despre care am mai scris.

Geantă hipsterească – 10 lei

geanta-vintage-si-pelerina-ploaie

Tot de la Valea Cascadelor, o vindea un bătrânel care cerea 2 lei pe ea. I-am dat 10 (cred că atât mai aveam la mine) și tot mi s-a părut extrem de puțin.

Voi mergeți în târguri sau talciocuri? Dacă mai știți astfel de locuri, puteți scrie despre ele în comentarii, să meargă belșugul mai departe.

10 Comments

  • Reply alexandra June 26, 2017 at 9:46 am

    Daca te plictisesti vreodata de geanta cu Cluj Napoca, o cumpar eu :) E orasul sufletului meu, cele mai faine amintiri din copilarie, cei mai faini ani de studentie!

    • Reply Aveti si pe roz June 26, 2017 at 10:01 am

      Heheh, e coadă deja pentru geanta aceea :). Și pentru ghiozdanul portocaliu.

  • Reply lavinia July 4, 2017 at 1:41 pm

    Da sigur ca merg! Si inca cu ce placere! Si cate lucruri interesante gasesti! Cateodata ma surprind calculând costul tinutei mele si realizez ca uneori nu valoreaza nici cât pentru un suc in oras☺

    • Reply Aveti si pe roz July 4, 2017 at 2:36 pm

      Haha, da :) Cu toate că eu, de obicei, am doar câte un articol (max 2) găsit cu câțiva lei. Îmi place să mixez aceste lucruri cu articole luate din concept store-uri sau din magazine mai necunoscute (și cam deloc ieftine).

  • Reply Madalina July 4, 2017 at 5:35 pm

    Unde anume la Brasov e targul asta de vechituri ? Sint geniale toate ;)

    • Reply Aveti si pe roz July 4, 2017 at 5:44 pm

      Pe Calea București (sau Șoseaua), la intrarea în oraș, chiar lângă giratoriul cu McDonald’s. Dar trebuie să perseverezi, să ai ochi, multă răbdare și ceva noroc… La treburile acestea nu e ca la mall, unde mereu știi ce găsești :)

  • Reply Irina July 4, 2017 at 7:18 pm

    Când stăteam în Brașov făcusem o plăcere adictiva din a vizita SH. Dacă nu aș fi urcat de talie, deh, 15 ani în plus, multe dintre lucruri ar fi continuat în garderoba mea. Dar nu aiurea dispărut chiar toate și, bașca, îmi și amintesc de unde le -am luat. Păcat ca pe aici nu am văzut nimic să îmi atragă atenția îndeajuns, dar cred ca e chestie de a recupera răbdarea în a găsi comori.
    Dintre gentile tale rămân definitiv cu ghiozdanul și rucsacul galben. Minunate!

    • Reply Aveti si pe roz July 4, 2017 at 7:21 pm

      Mă bucur că îți plac. Acum unde stai? Sigur găsești și pe acolo niște sh-uri bune. Dacă-s în București, sunt peste tot.

  • Reply Mihaela November 21, 2017 at 12:35 pm

    Heheee!!Cate lucruri faine am gasit in târgurile de vechituri,niste lucruri superbe…si da ,trebuie să ai noroc,prietenele nu ma mai suporta pt ca eu mereu gasesc iar ele nu:)))Cel mai fain lucru gasit au fost niste sandale de la Marni care pe net le-am văzut cam la 940 de dolari iar eu le-am luat cu 40 ron din targ,sunt impecabile,le ador…plus multe ,multe alte minunatii;)

    • Reply Aveti si pe roz November 27, 2017 at 9:44 am

      Wow, ce tare. Să fii atentă, totuși, că în acesre târguri sunt și multe falsuri. Un nume celebru nu garantează neapărat și calitatea. Dar sunt destul de simplu de zărit obiectele care nu-s ce par :)

    Leave a Reply

    *