Chestii haioaso-inutilo-demne de lista lui Moșu de pe câteva site-uri care-mi plac

December 6, 2017

1. THE OUTNET

E un magazin online tip outlet, parte din grupul Net-A-Porter și YOOX. Aici poți găsi branduri celebre (și nu numai) la prețuri reduse. Cifrele sunt în continuare destul de mari, doar și 60-70% din 1000 euro e ceva, dar unele lucruri chiar merită atenția. Mai ales că, știi teoria mea: decât 50 de fuste, luate cu 35 euro, care zac în dulap, mai bine 3, luate cu 350 euro, de care nu de mai desparți.

sandale marni
sandale Marni
fusta awake
fustă A.W.A.K.E.

2. ASOS

Eu am cam renunțat la ASOS, mai ales în ceea ce privește hainele, deoarece au multă marfă fabricată în China, din materiale incerte la prețuri măricele. Dar la capitolul accesorii sau cadouri (ba chiar și cosmetice), găsesc mereu chestii interesante care-mi semi-trebuie.

inflatable crown
coroană gonflabilă
cadouri haioase de craciun
bandă adezivă cu roz și pepene

3. YOOX

Am zis deja că face parte din grupul Net-A-Porter și The OUTNET, deci este într-o companie de încredere. Ce îmi place la acest site, mai mult chiar decât reducerile grase pe care e practică uneori, sunt 2 chestii: au o secțiune, YOOXGEN, unde sunt adunate doar branduri ce militează pentru o modă responsabilă și o categorie DESIGN + ART. Multe sunt lucruri dubioaso-scumpo-inutile, dar care îmi bucură ochiul și sufletul.


recipient bomboane
recipient bomboane
perna ralph lauren home
pernă Ralph Lauren

4. IKEA

Cred că se știe că sunt mare fan IKEA, casa noastră are multe piese de la ei. Încerc, totuși, să mă înfrânez și să aleg doar chestii de care am nevoie – la canapele sau la mese #câte5 e deja dezmăț. Recomand gama IKEA PS: sunt piese simple, minimaliste, ce oferă soluții ingenioase și nu ocupă mult loc.


ceas galben IKEA
ceas cu rafturi în interior
lampa IKEA PS
lampă cu armură

5. JUMP FROM PAPER

Creatorii săi s-au inspirat din lumea bidimesională a desenelor animate, creând niște genți pentru lumea reală, ce doar par desenate. Am și eu una… și tare-mi place! Produsele se găsesc și pe ASOS și YOOX, că tot am pomenit de ei.


jump from paper
ghizdan 2D
jump from paper picnic bag
coș picnic

Imaginile sunt luate de pe site-urile respective, ai link către fiecare produs, chiar sub fotografia lui.

Mâine, un episod nou din serialul zilnic din această lună, #InspirațiePentruDecembrie.

2 Comments

  • Reply Maria December 7, 2017 at 4:03 pm

    O sa mai iau dupa tine, sa stii :)

  • Leave a Reply

    *