Despre bătălia dintre 2 ținute și o borsetă

June 14, 2018

Povesteam acum câteva zile pe pagina de FB Avetisiperoz.ro despre colaborarea PORC x Ghica Popa. Spuneam atunci că îmi place tare și că borseta sau tricoul pot fi primul obiect dintre cele 5 pe care mi-am propus să le cumpăr, timp de 1 an.

Mare mi-a fost surpriza și bucuria când am primit ieri, de la PORC, borseta. Dar cel mai tare m-a bucurat că știau despre inițiativa mea cu 5 obiecte timp de 1 an. Ca să nu mai zic că acum sunt tot pe zero cu lista cumpărăturilor (muhaha) și deja am intrat în luna a 2-a de cură. Voi documenta proiectul la fiecare 2 sau 3 luni și voi povesti cum am rezistat tentațiilor. Sau dacă.

Dar, până atunci, iată cum am purtat borseta. Sunt 2 idei, una de la mine, alta de la Sorin care, când a văzut alegerea mea, gata de zburat pe stradă pentru fotografii, a zis că el vede lucrurile puțin altfel. Mi-a plăcut, așa că sunt 2 idei. Eu mai spun repede că PORC este un brand românesc ce prezintă o modă a străzii mult mai complexă decât ai putea crede la prima vedere (sau auzire a numelui): ancorat în realitate, dar care nu se ia foarte rău în serios, cu umor, puțin cinic, puțin tandru, puțin colorat… puțin PORC. Și mă bucur că această colaborare cu Ghica Popa – care este fratele meu și de care sunt mândră tare (el a desenat porcii călători) – mi-a adus mai aproape un brand pe lângă care trecusem, prea grăbită, de prea multe ori. Spuneam eu că îmi plac tare (unele) colaborări. Iar acesta e unul dintre motive: pun într-un blender niște fructe ce aparent nu au ce căuta împreună, iar rezultatul este, de cele mai multe ori, surprizător de pe gustul meu. Așa că, în cinstea acestor descoperiri, am mixat în ținutele de azi niște lucruri (și branduri) tare dragi mie. Sper să te inspire să porți și alte lucruri decât cele pe care le porți de obicei.

Ideea 1

ghica popa x porc

tinuta cu pelerina galbena

borseta si pelerina ploaie

borseta porc x ghica popa

borseta porc x ghica popa

street style

Am purtat: ochelari de soare Han Kjøbenhavn, tricou Riding High, pantaloni The Kooples, papuci Birkenstock, borsetă PORC x Ghica Popa.

Ideea 2

hanorac rosu si jeansi

borseta si pantaloni scurti

fashion blogger

idei de a purta o borseta

colaborare porc x ghica popa

Am purtat: ochelari de soare Han Kjøbenhavn, tricou Riding High, hanorac retro, pantaloni gsus, încălțări Footpatrol x Reebok Ventilator, borsetă PORC x Ghica Popa.

Poate îmi spui care e mix preferatul tău. Și care crezi că este cel făcut către de mine.

Această colaborare capsulă se poate cumpăra online de pe site-ul porcporc.com

10 Comments

  • Reply ghica popa June 14, 2018 at 7:41 pm

    tinuta 1 cu sneakersii de la 2 ✌

    • Reply Aveți și pe roz June 15, 2018 at 11:46 am

      Bănuiam că vei zice asta. Am dorit să fac și una fără pantofi sport. Puteam să le schimb încălțările între ele, dar am zis să mai variez. :)

  • Reply Irina June 14, 2018 at 7:45 pm

    Combinația care pare mai aproape de stilul tău e cea cu pantalonii cu dungi.
    Mie însă îmi place mai mult a doua și o vad potrivită (aproape)în orice cadru. Și parca îți sta și mai mișto.

    • Reply Aveți și pe roz June 15, 2018 at 11:44 am

      Da, eu am făcut-o pe prima. Dar și cu a 2-a sunt (aproape) total de acord. Cred că aș fi pus alte încălțări.

  • Reply Daria M June 17, 2018 at 2:02 pm

    Imi place foarte tare ca ai abordat un alt stil, unde mai pui ca te si prinde. Felicitari pentru tot ce faci, te urmaresc mereu cu placere!

  • Reply Damira July 9, 2018 at 8:51 pm

    De unde e pelerina galbena? :D

  • Reply Alexa July 17, 2018 at 6:11 am

    Borseta castiga teren :)

  • Leave a Reply

    *