Douglas aduce în România cosmeticele romanticoaso-rebele Pretty Vulgar

June 22, 2018

Am fost ieri la un eveniment Douglas, cu prielejul lansării în România a brandului american de cosmetice Pretty Vulgar. Primele 2 fotografii sunt făcute chiar la fața locului.

produse cosmetice pretty vulgar

Și deși ambalajele și culorile sunt un pic cam prea țipătoare pentru mine, recunosc că îmi plac câteva lucruri la ei:

cosmetice netestate pe animale

îmbrățișează diversitatea – s-au inspirat din lumea păsărilor, dorind să ofere culoare, idei și libertate și domnițelor care-s lebede elegante și vrăbiuțelor timide, dar și păunițelor sau coțofenelor;
oferă produse curate – fără parabeni, sulfați, talc, parfum, gluten, sunt netestate pe animale, certificate cruelty free, multe dintre produse fiind chiar vegane;
au umor – nu le e teamă să fie sinceri, autoironici, cu haz – multe produse au denumiri ce nu-s neapărat din repertoriul unei domnișoare delicate (există rujurile Stick to the Story și My Lips Are Sealed, primerul Uncaged sau peria High Standards) – de unde și alăturarea contrastantă a cuvintelor ce formează numele companiei.

După eveniment, am primit o minicasetă cu 4 produse, îți prezint 3 dintre ele, rujul înflorat a plecat deja către o prietenă coțofană.

1. Mascara încătușată într-o colivie, unul dintre produsele lor vedetă.

mascara the feathers mascara the feathers

Paletă de machiaj:

eyeshadow palette pretty vulgar paleta farduri pretty vulgar

3. Iluminator ce are și un ambalaj ce strălucește:

iluminator pretty vulgar cosmetice pretty vulgar

Și pentru că îmi place să #DauMaiDeparte, paleta de machiaj merge către una dintre voi.

Te rog să îmi spui (până miercuri, 27 iunie, la finalul zilei) câteva dintre brandurile tale preferate de cosmetice. În acest mod putem afla, unele de la altele, despre lucruri pe care poate nu le știam. Acesta a fost și scopul acestui articol, nu trebuie să dai fuga în magazine să iei aceste produse (ele oricum vor fi disponibile, până în luna august, doar online, pe site-ul Douglas), ci mi-am dorit să afli că există și acest brand. Poate te atrag ambalajele sau faptul ca unele sunt vegane, pot fi o sugestie de dat mai departe unei prietene iubitoare de cosmeticale sau o idee de cadou. Eu mă bucur să văd că încep să fie aduse și la noi branduri cruelty free, cu cât mai puține prostii în ele. Sper că e doar începutul :)

21 Comments

  • Reply Mihaela olau June 23, 2018 at 12:25 am

    TuElle pentru cremele și maștile lor minunate, din ingrediente naturale și doar atât, :) pe care le folosesc cu toată încrederea și KAT Von D!

  • Reply Amelia June 23, 2018 at 3:01 pm

    Foarte frumos gest de a da mai departe din ce primesti. Eu folosesc cu mare placere NN despre care am afta de la tine si de ceva vreme m-au cucerit coreenele.

  • Reply Elena June 23, 2018 at 11:42 pm

    Cel mai mult îmi place Lush, si curate, si eco, si cu miros incredibil. Iubesc bilele de baie, samponul solid si uleiul solid pentru masaj. Atat de mult ca m-as duce in Anglia acolo sa lucrez in fabrica, sa torn chestii in forme si sa tavalesc bath bombs prin sclipici. Sunt trista tare de cand s-au retras din ro.
    In rest, nu am.sentimente atat de puternice pentru nici un alt brand de cosmetice.

    • Reply Aveți și pe roz June 25, 2018 at 6:35 am

      Da, Lush e tare fain, păcat că nu mai este la noi. Și mie îmi place tare, mai cumpăr bile din vacanțe :)

  • Reply Anca June 24, 2018 at 8:01 pm

    De ceva timp am început si eu sa folosesc cosmetice netestate pe animale însă nu sunt atât de multe pe cât mi-as dori. Personal imi plac unele produse Alverde din DM, rimelurile Essece si tot ce tine de NYX, Douglas, Too Faced si Deciem.
    Tare drăguțe ambalajele produselor prezentate de tine, m-ai făcut curioasa sa le incerc :)

    • Reply Aveți și pe roz June 25, 2018 at 6:32 am

      Să știi că sunt, totuși, destule. :) Și tu ai enumerat câteva, mai sunt și altele. În plus, mai poți comanda, eu mă uit pe Cult Beuty, iHerb, chiar ASOS. Am și scris despre.

  • Reply Irina C June 25, 2018 at 8:07 am

    Eu sunt mare fan al produselor Deciem, despre care am aflat chiar de la tine. Tin sa-ti multumesc mult pe aceasta cale :)!

    • Reply Aveți și pe roz June 25, 2018 at 8:21 am

      Deciem sunt o companie minunată. Și nu doar gama The Ordinary, eu am încercat și produse NIOD, The Chemistry Brand sau Hylamide de care sunt tara încântată.

  • Reply Catalina R. June 25, 2018 at 8:12 am

    Am început și eu tranziția spre produse Cruelty Free și cum bugetul nu îmi permite mare lucru, I stick with Essence, Wet’n’Wild, NYX – so unglamorous, but I’m fine with it.
    Mai dificil mi se pare să îmi schimb colecția de produse de skincare – în afară de Deciem/The Ordinary, cred că tot ce folosesc momentan și îmi priește e not-cruelty-free.

    • Reply Aveți și pe roz June 25, 2018 at 8:38 am

      Să știi că sunt multe produse cruelty free chiar și pentru buget redus, când începi să cauți, vei vedea că nu-s chiar puține :). Am mai scris și eu, mai notez acum niște exemple:
      – pentru cosmetice, cum ai menționat și tu: Essence, Wet’n’Wild, NYX Cosmetics, apoi: Alverde (din dm), e.l.f., Milani, Pixi, Pacifica;
      – creme și altele: Deciem cu The Ordinary (și nu numai, dar acest brand e cel mai accesibil), NALA, Derma E, Douglas Home Spa, Yes to, Kiss My Face.

      Pe unele le găsești la noi, altele se pot comanda. Am scris despre 2 site-uri de unde îmi comand cosmetice și mai poți găsi idei în albumul de pe FB unde adun cosmeticale netestate – #IepuriiNuAuNevoieDeRimel. Sper că te-am ajutat și încurajat puțin :)

      • Reply Catalina R. June 25, 2018 at 12:17 pm

        Mulțumesc mult, am făcut print screen for future reference. Chiar ajută să ai informații condensate, mai ales când ești la început de tranziție

        • Reply Aveți și pe roz June 25, 2018 at 12:23 pm

          Mă bucur, uită-te și în album, sigur vei mai zări chestii de ajutor. Și pe care le-am uitat acum.

  • Reply Mariana June 25, 2018 at 8:48 am

    Lush, Kat von D, Bioderma, La Roche Posay

  • Reply Andreea B June 25, 2018 at 10:49 am

    Lush , Ilia , Au Naturale , Zoeva ( o parte din produse).

  • Reply mara June 27, 2018 at 6:53 am

    Cu toate ca-s mai ieftinache, imi place essence. Mi se pare ca nu mi incarca tenul si nici nu-l oboseste. De Bioderma si Apivita nu pot sa ma despart. In afara de asta, imi place Benefit si Vichy, cu toate ca nu stiu daca sunt sau nu animal friendly.

    • Reply Aveți și pe roz June 27, 2018 at 9:19 am

      Eu am încercat doar ojele essence (și mi-au plăcut). Din lista ta, doar produsele Apivita sunt netestate (și essence, firește), dar dacă ție îți fac bine, folosește-le. Poate în timp vei găsi alternative, poate nu, nu cred că trebuie să ne ghidăm toți după aceleași principii.

  • Reply Monica June 27, 2018 at 7:02 am

    Buna,
    Bioderma, Deciem si mai nou am descoperit produse coreene COSRX, Missha.

  • Reply Gabriela June 27, 2018 at 3:32 pm

    Eu folosesc de câțiva ani produsele de la Yves Rocher(geluri de dus, creme de corp, apa micelara Hydra Vegetal). Acum pt vara am descoperit pt față L Occitane gel ultra desalterant si un CC creme perfectrice de teint. Un șampon foarte bun este de la Swiss O Par(curățare și Luciu) si măștile. Masca Neem Mask de la Himalaia Herbals.

  • Reply Geta June 27, 2018 at 5:33 pm

    Sunt fan geluri de dus Yves rocher ( cel de bumbac e preferatul mru). De la boiderma folosesc creme solare pentru fata si corp. Pentru ten folosesc direct uleiuri ( de margarete de la Mayam am acum).

  • Reply Aveți și pe roz June 27, 2018 at 11:22 pm

    Vă mulțumesc tuturor pentru răspunsuri și idei. Trusa de machiaj merge către Amelia care va primi un email de la mine pentru a stabili detaliile. Voi mai da mai departe idei, descoperiri și lucruri, așa că vă mai aștept în vizită :)

  • Leave a Reply

    *