Da, poți face cadou șosete ce vor aduce bucurie

December 9, 2018

Susțin oferirea cadourilor istețe, utile, ce fac și un pic de bine. Dar cum nu întotdeauna avem timp pentru găsirea unui astfel de cadou, doresc să arăt că și banalele șosete pot fi un dar ce aduce bucurie. În plus, cele 2 exemple de azi sunt fabricate cu grijă și răbdare, în Franța și Japonia, din materiale de calitate, așa că au grijă, un strop, și de oameni, design și planetă.

Bonne maison

Șosete nu doar tare frumoase, ci și durabile și de calitate: sunt fabricate în Franța din bumbac egiptean. Mai mult, modelele se schimbă la fiecare colecție, fiind de fiecare dată un set de 12, cu o anumită temă.

sosete bonne maison

Colaj realizat de mine cu fotografii de pe: bonnemaison.fr și mabokids.com. Poți găsi șosetele în aceste locuri, dar și pe yoox.com, just-socks.com și mazeclothing.co.uk.

Ro To To

Un brand japonez ce-și fabrică șosetele în Japonia din materiale sustenabile și durabile ce țin cald și lasă pielea să respire, deviza lor fiind “lifelong consumables”. Cu așa crez, nu e de mirare că unele modele sunt folosite și de cei de NASA.

ro to to socks

Colaj realizat de mine cu fotografii de pe: hubshop.co.uk, foundbath.co.uk și superdenim.com. Poți găsi șosetele Ro To To pe aceste site-uri și pe trouva.com sau garmentory.com

—–

Alte idei de locuri și magazine cu șosete care-mi plac și care pot fi puse, cu încredere, sub orice brad: Polo Ralph Lauren, Maple, J. Crew, Anonymous Ism. La noi am văzut șosete simpatice la Ciserom – se găsesc în supermarketuri și în drogheria dm. Și, bineînțeles, șosetele croșetate de bunicuțe.

No Comments

Leave a Reply

*