Dressing + Atelier în 12 m pătrați

August 28, 2015

Prima parte a Proiectului Casa a fost despre bucatarie + living. Azi va prezint partea a 2-a: Atelierul si Dressingul. Vor mai urma episoade cu dormitorul, baia, gradina… dar mai avem de amenajat, pozat si facut curat – deoarece apartamentul nu arata chiar mereu… de aratat in poze)

Asadar, iata Atelierul nostru care este si dressing si biblioteca. Deh, apartament mic (noroc ca avem gradina mare).

idei dressing

O PARTE ESTE BIBLIOTECA SI BIROU.

Si in acest spatiu am imbinat (la fel ca si in bucatarie si living) obiecte cu istorie, cu unele noi (majoritatea luate de la IKEA), cateva facute de catre noi si unele vechi, carora le-am dat o alta functie.

biblioteca diy

Un scaun este nou, de la magazinul IKEA, celalalt este un scaun Cook Cambridge, vechi de peste 100 de ani. Multumesc din nou, Daniela (si tatal Danielei).

Castile de miner si certificatele miniere stau deasupra biroului. Au fost gasite pe internet si prin anticariate.

casti miner

Alte obiecte cu poveste stau prin biblioteca. Ele provin fie din copilaria noastra, fie din targuri de vechituri sau anticariate. Tabloul cu dressingul mi l-a facut Sorin :)

dressing aveti si pe roz

glob pamantesc vechi

obiecte vechi perioada comunista

Am asezat tablouri realizate din revista “Universul copiilor” + un semn cu refugiu deasupra canapelei galbene de la magazinul IKEA (canapeaua lui Igor).

biblioteca din scanduri si canapea galbena ikea

revista universul copiilor

semn vechi

idei inedite amenajare casa

idei amenajare camera lucru

IN CEALALTA PARTE A INCAPERII ESTE DRESSINGUL.

dressing si atelier

Atat biroul, cat si biblioteca si dressingul sunt facute de catre noi din scanduri de exterior de la Hornbach. Dressingul se sprijina pe o scara (de fapt pe doua), scandurile biroului stau pe un dulapior metalic cu sertare si pe o capra.

dressing room

amenajare dressing

Da, hainele sunt aranjate pe culori, de la deschis la inchis. Nu stiu cat o sa reziste aranjarea asta, dar mi-ar placea sa tina cat mai mult. Mai ales ca, fiind in curs de reamenajare a garderobei dupa regula lui cate 5, o sa renunt, incet-incet, la haine si (atatea) culori. Si va fi din ce in ce mai simplu. Doar daca ai alb, gri, bej si negru cat de greu e sa le aranjezi “dupa culori”? :)

idei amenajare dressing

haine aranjate dressing

Cam atat. Totul in vreo 12 m2 si cu aproximativ 400 de euro. #BelsugLaPretRedus, ce mai!

Sa imi spuneti cum v-a placut. Sau daca.

5 Comments

 • Reply silvia August 28, 2015 at 4:57 pm

  Foarte misto si inspirational!

 • Reply Cristina September 21, 2015 at 1:36 pm

  Buna! Ce scanduri ai folosit pentru birou? Aceeasi idee o aveam si eu cu fabricarea biroului, doar ca ma gandisem la un bat ikea. Dar varianta ta este mai faina :) Felicitari!

  • Reply Aveti si pe roz September 21, 2015 at 1:48 pm

   De la Hornback. Lemn tratat pentru exterior. Dintr-acela cu striatii. Uite aici un video filmat la noi in casa. E pentru un client, dar iti dai seama mai bine de cum arata biroul.

 • Reply Victoria September 29, 2015 at 10:19 am

  Buna! Foarte fain facut. Imi voi face si eu dressingul in curand si caut solutii cat mai avantajoase ca pret. De unde ati luat bara metalica de la dressing, tot Hornbach? Mersi!

 • Leave a Reply

  *