2 locuri de unde îmi cumpăr ochelari de soare #BelșugLaPrețRedus

March 23, 2017

Port ochelari de soare mereu și asta datorită împletirii a 2 factori: soarele e Satana, mai ales pentru pielea sensibilă din jurul ochilor… și fără ei nu văd mai nimic.

Așa că, sunt atentă la ce cumpăr, nu aleg niciodată ținând cont de modă, de îndrăgostirea fulgerătoare de vreun model sau de preț. Încerc să fac un mix pe gustul meu, alegând modele și designeri care-mi plac, lentile cât mai bune, ochelari făcuti în altă parte decât China (prefer Italia, Japonia sau țările nordice). Și totul la un preț spectaculos :)

Așadar, iată 2 dintre perechile mele de ochelari favorite, luate din 2 locuri pe care vi le recomand pentru a vâna ochelari #BelșugLaPrețRedus. Și nu numai.

1. Marni de la TK Maxx

TK Maxx este un outlet ce se găsește la Londra, Berlin, Dublin și în alte câteva orașe europene (plus New York) cu reduceri mari la branduri renumite, dar și la chestii de sport, casă sau cosmeticale.

belsug la pret redus ochelari marni kimono rosu cu cocori

tote piele si rochie cos

rochie gri casual fusta-lunga-si-o-camasa-alba

1. Karen Walker de pe The Outnet

TheOUTNET.com este un outlet (parte din grupul Net-a-Porter) unde colecțiile trecute ale designerilor sunt la prețuri digerabile. Chiar foarte digerabile în zilele cu extrareduceri.

de unde imi cumpar ochelari de firma ieftini ochelari-de-soare-galbeni

pelerina-de-ploaie-asos

pulover-si-fusta-dantela black-fleece-collection-grey-coat

În afară de aceste 2 locuri, mai vânez ochelari de soare prin târgurile de vechituri – unde pot fi găsite adevărate comori (eu am dat peste niște ochelari Polaroid retro, făcuți în Franta, nou-nouți. Și pe care am dat 20 lei), pe ASOS și pe site-urile clasice: Net-a-Porter sau Farfetch. A, și la Colette, măcar pentru inspirație.

Voi?

6 Comments

 • Reply Vio March 26, 2017 at 8:00 am

  Ma ucizi cu locurile astea, nu stiu cum de le gasesti. Habar nu aveam de ele, iti multumesc ca mi-ai deschis capul, dau o avere pe ochelari de soare pe care ii uit pe te miri unde. Sau pe care ma asez. Chiar voi pleca in curand la Berlin, sper sa gasesc ceva belsug… cum ii spui tu. Marni aceia sunt absolut superbi.

  • Reply Aveti si pe roz March 26, 2017 at 12:20 pm

   Eu zic că vei găsi ceva, sunt chiar mai multe TK Maxx în Berlin. Cel mai mare este cel din Alexanderplatz, la care este foarte simplu de ajuns, mai ales că majoritatea drumurilor (de metrou și nu numai) pe acolo trec :)

  • Reply Aveti si pe roz March 29, 2017 at 7:30 am

   E un magazin normal, eu l-am vizitat la Barcelona. Ar merita doar la reduceri. Sau dacă un model chiar este spectaculos.

 • Reply lectorarumana March 30, 2017 at 4:27 pm

  Liana, web-ul Tkmaxx e sigur pentru a comanda online, te rog?

 • Leave a Reply

  *