2 planșe un pic altfel, 2 gânduri și 2 sugestii

April 24, 2023

1. Flori salvate de la neiubire

aranjate de liana cu flori adunate de pe jos din piata

Toate aceste flori au fost găsite pe jos, în Piața Veteranilor, un loc în care merg des după legume & fructe, flori, brânză sau la o raită prin cele 5 sh-uri din zonă.

De multă vreme mi-au atras atenția florile căzute pe străzi, ce nu reușiseră să ajungă în vreo casă pentru a fi iubite, așa că, uneori, le ofer eu asta: le ridic, le duc acasă, le admir, acum le-am și aranjat și fotografiat.

Îmi permit și un îndemn, un fel de exercițiu pe care eu m-am obișnuit să-l fac, din când în când: mă uit la ceva – o situație, un om, un film, un tablou și-mi zic: dar dacă totul e fix invers?

2. Iubiri vechi și noi, în nuanțe de roșu

Am încercat un alt tip de aranjată… mai deranjată :) Poate nu pare, dar mi-a luat destul de mult timp, mai ales că inițial voiam să fie doar cu obiecte vechi, însă în mijlocul acțiunii mi-am dat seama că, de fapt, va fi mai reușită & mai eu dacă subiectul este: câteva obiecte roșii care-mi plac, de azi și de ieri, pe care am putut să le găsesc fără să răsătorn chiar toată casa :)

obiecte rosii vechi si noi

Și un îndemn: deși, de multe ori, mai binele este dușmanul binelui, nu renunța să-l cauți, fie că e vorba despre o rochie, o relație, o prăjitură, o fotografie sau o pagină scrisă.

Mai multe compoziții #AranjateDeLiana găsești pe contul meu de Instagram: @avetisiperoz.

No Comments

Leave a Reply

*