20 ținute din verile trecute pe care le-aș purta și azi

May 25, 2020

De-a lungul anilor mi-am tot simplificat garderoba și stilul, așa că am lăsat în urmă combinații, articole, idei. Am păstrat piesele simple, comode, de calitate, ce se pot purta în multe feluri. Și deși nu prea fac fotografii cu ținutele mele, așa încât ceea ce e pe blog nu reprezintă decât o parte din ideile mele, am ales dintre imaginile verilor trecute câteva care îmi sunt încă, cât de cât, pe plac.

rochie rosie cu buline si curea roz tinuta de plaja
idei de mers vara la serviciu
ce port in vacanta tinute de vara
made to be different lee cooper
costum de vara tinuta de vara cu blugi
tinuta de zi
kimono si espadrile fusta cu dungi
tinuta de vara cu dungi
tinuta-belsug-la-pret-redus pantofi melissa si fusta cu flori hm
geanta bomboana zara kids nuovo borgo dress

Dacă ar fi să aleg câteva piese de referință pentru vară, aș numi tricourile albe și pe cele cu dungi, espadrilele, sandalele Birkenstock, eșarfele de mătase, sacoșele de pânză și coșurile de răchită, rochiile simple și fustele cu buline sau cu imprimeuri retro. Și cam acestea au fost de bază în fiecare an, chiar și în cei în care aveam în dulap și fuste tutu sau rochii foarte înflorate și colorate :)

La tine care-s titularele verii? Poate-mi spui și care dintre fotografiile de mai sus îți sunt cel mai pe plac. Să sperăm că va fi o vară calmă în care ne vom putea plimba în liniște unde poftim. Chiar dacă va trebui să ne mai ajustăm, un pic, poftele.

No Comments

Leave a Reply

*