5 idei de tunat niște espadrile

July 4, 2017

Pregătesc articolul despre reducerile verii, așa că am dat o raită prin magazine pentru a alege cele trebuincioase. Am dat peste niște ecusoane brodate care mi-au plăcut tare (patch-uri le spune, dar mie îmi place să traduc totul) și m-am gândit că le pot aplica pe tot felul de lucruri. Așa că le-am cumpărat, iar primul impuls a fost să le pun pe o pereche de espadrile. De aici au răsărit și alte idei de a tuna espadrilele, așa că am scos repede aparatul și am făcut câteva poze.

1. Cu ecusoane brodate

Se aplică cu fierul de călcat, eu nu am făcut acest lucru în faza realizării acestor fotografii deoarece doresc să folosesc espadrilele și în ținutele despre reduceri. Și voi decide apoi cu ce le voi decora.

idei creative de folosit patchurile espadrile si patchuri

2. Cu broșe

Stiți deja obsesia mea pentru broșe și că le aplic pe orice. Așa că, acum a venit rândul espadrilelor. Avantajul este că pot fi ușor scoase și folosite pentru altceva (spre deosebire de ecusoane unde aplicarea este definitivă).

espadrile si brose idei de transformat espadrilele

3. Cu niște cercei imenși

Din colecția H&M Studio, nepurtați niciodată ca și cercei, dar transformați des în broșe. Un exemplu îl găsiți în această plimbare prin București.

cum tunam niste espadrile cercei h&m studio

4. Cu insigne

Deși nu prea port insigne, am o colecție destul de mare. Unele sunt de când eram elevă, altele de la muzee, unele primite, altele cumpărate pe la târguri și festivaluri. Și acum le-am scos la lumină după multă vreme și am aplicat 2 dintre ele pe espadrile. Poate voi continua, cine știe…

pin and espadrillas insigne pe pantofi

5. Cu un mix dintre cele de mai sus

Bineînțeles că se pot face copmbinații între ideile de mai sus. Sau introduce altele noi. Eu am mixat o broșă cu un ecuson, dar e doar un exemplu.

tunning fashion ideas patch diy shoes transformation

Ecusoanele sunt de la Stradivarius, iar espadrilele de la Pull & Bear, ambele luate din Sun Plaza, deoarece despre reducerile de la ei voi povesti curând. Poate ați observat că echipa noastră de 2 colaborează foarte bine cu ei, așa că mă bucur să vă anunț că va urma un proiect de care-s tare mândră, despre o garderobă capsulă din 10 obiecte, începută la reduceri. Și le mulțumesc iar pentru deschidere deoarece nu e lucru puțin să fii mall și să îți placă idei care susțin nearuncarea în vâltoarea consumeristă.

4 Comments

  • Reply MissGrey July 6, 2017 at 12:54 am

    Ce idei dragute! Uite asa se pot scoate espadrilele din anonimat!

  • Reply Bianca July 13, 2017 at 1:17 pm

    Espadrilele ne spui de unde le-ai gasit?

  • Leave a Reply

    *