5 pagini de Instagram ce par a prezenta mereu același lucru

December 16, 2018

Eu îmi tot caut, de ceva vreme, stilul pe Instagram deoarece cred că dincolo de unitatea în idei este nevoie și de una în execuție. Încă nu am decis asupra uneia, dar cochetez cu pozele aranjate și mă întreb dacă să-mi țin Instagramul doar în acest frâu. Deocamdată pozele sunt intercalate printre alte postări, dar uitându-mă în albumul Colaje de pe FB îmi place cum arată.

instagram aveti si pe roz

Astăzi prezint 5 conturi de Instagram care au reușit să aibă un stil, atât în alegerea subiectelor de fotografiat, cât și în modul de a o face, fiind câteva dintre paginile pe care le urmăresc cu drag, (aproape) în fiecare zi. Și deși încerc să folosesc în articole doar fotografii de-ale mele, inclusiv în preview, acum nu aveam cum să fac astfel. Imaginile pe care le vei vedea sunt luate din conturile cu pricina, ai link-uri către ele atât în titlu, cât și la finalul descrierii.

1. Doorways Of Paris

Dacă vrei să ți se facă dor de Paris. Sau de bucățele din el.

doorways of paris

foto via instagram.com/doorwaysofparis

2. Phil Cohen

Una dintre paginile mele preferate de Instagram, în ciuda faptului că pare a face mereu același lucru. Dar nu e chiar așa.

phil cohen instagram

foto via instagram.com/thepacman82

3. Coffee Table Mags

Un fel creativ de a afla despre tot felul de reviste, cărți și cafenele.

coffee table mags

foto via instagram.com/coffeetablemags

4. Store Front Collective

Vederi virtuale din toată lumea ce înfățișează fațade de magazine, de cafenele sau de clădiri curatorate de proprietarul paginii.

store front collective

foto via instagram.com/storefrontcollective

5. Photography Home & Living

Deși contul se numește Minimaliving, fotografiile nu se încadrează neapărat în această zonă, cel puțin din punctul meu de vedere. Dar îmi place că deși prezintă cam aceleași lucruri, fotografiate în aceeași manieră, o face fără a plictisi deloc. Dimpotrivă.

minimaliving instagram

foto via instagram.com/minimaliving

Tu ce pagini de Instagram urmărești cu drag? Ai și astfel de pagini… ordonate? Îți plac sau preferi un stil mai divers?

No Comments

Leave a Reply

*