Alternative la ținutele împăiate de Revelion

December 30, 2017

Deoarece nu cred în “așa trebuie”, șablonane sau ținute scorțoase, am încercat să adun câteva idei pentru o seară de Revelion. Am strâns tot felul de nopți, texturi, bumbacuri, mătăsuri și paiete: pentru o seară cuminte, acasă, pentru una zgomotoasă, în club, pentru ceva elegant sau nonconformist. Sper, din inimă, să te inspire și să arate că se poate și mai puțin, mai bun, mai potrivit nouă.

marchesa notte pre-fall 2017 alternative-la-tinutele-de-revelion
pijama de revelion cool shoes
sorry tee camasa alba si pantaloni negri
tinuta cu camasa alba skirt details
rochie verde reem acra resort 2018
green dress marchesa pre-fall 2017
rochie alba salopeta eleganta
tinuta de seara little black dress
rochie din paiete salopeta din paiete
alternative tinute revelion pulover si rochie
delpozo dress white outfit
sosete cu sclipici camasa alba
idei tinuta de revelion idei de tinute pentru revelion

Deoarece nu cred că Etsy, Pinterst sau Tumblr sunt suficiente ca surse, am încercat să dau de urma tuturor fotografiilor folsite ca exemplu. Așadar, sursele foto sunt: vogue.com, net-a-porter.com, harperandharley.com, stylishwife.com, bassike.com, modaoperandi.com, wmnissue.com, hackwithdesignhouse.com, whowhatwear.co.uk, zsazsabellagio.com, deijistudios.com.au, richesforrags.tumblr.com, thecolorcurator.tumblr.com, instagram: anastasia_pfahl.

Dacă am omis ceva, este doar din cauză că, uneori, din cauza preluărilor în lanț este foarte greu de dat de urma unei fotografii. Așadar, dacă știi că vreuna dintre ele este din altă parte, îmi poți da un mesaj și voi face imediat completarea.

Mâine, ultimul episod de anul acesta din proiectul zilnic de Sărbători, #InspirațiePentruDecembrie.

No Comments

Leave a Reply

*