Am lansat minicolecția aniversară de obiecte care poartă planșele #AranjateDeLiana cu natură

October 1, 2022

A împlinit blogul 10 ani și mi-ar plăcea mult să-l sărbătorim împreună, așa că am pregătit, pentru lunile următoare, câteva evenimente, în locurile mele favorite din București și împrejurimi, bazate pe ce-mi place să fac mai tare: selecție de obiecte, #câte5 sau mai multe, pe care să le #DauMaiDeparte, planșe #AranjateDeLiana, întâlniri cu prietenii, schimb de idei și bucurii. Lucruri cu care v-am tot bătut la cap în acești 10 ani :)

Episodul pilot este despre lansarea, chiar pe 1 octombrie, a minicolecției aniversare care poartă planșele #AranjateDeLiana cu natură (2 sacoșe și un set cu câte 10 cărți poștale) – în 2 locuri foarte dragi mie, unul online și altul fizic: ykoyko.ro (unde vor fi doar sacoșele) și OTOTO (sacoșe + cărți poștale, la magazinul din Victoriei).

carti postale si sacose cu planse aranjate de liana

Iată-le:

obiecte realizate dupa plansele aranjate de liana

E o serie limitată, am făcut doar câteva bucăți pentru a puncta momentul, mai este un al treilea obiect în colecție, ce va fi lansat curând.

Ce nu am zis răspicat, și poate e nevoie, este faptul că îmi doresc că prin aceste acțiuni aniversare să sprijin, la rândul meu, afaceri – și implicit pe cei din spatele lor. Acum sunt OTOTO și YKO-YKO, vor mai urma câteva locuri de dat mai departe.

De asemenea, furnizorii aleși pentru realizarea articolelor mele au selectați după același principiu de strâns rândurile în jurul business-urilor pe care le plac: sacoșele sunt făcute la Printoteca, cărțile poștale la Atelier Fabrik, etichetele la Birotic Design și va urma o colecție mică-mică de tablouri, voi povesti atunci mai multe, pe care o voi printa tot la niște oamenii pe care-i admir… să nu mai zic de locul în care le vei găsi, e superb!

Și deși nu-s mici și nici locali, doresc să adresez mulțumiri speciale celor la Sun Plaza care m-au susținut mereu în proiectele mele.

sacose aranjate de liana

carti postale dupa plansele #AranjateDeLiana cu natura

sacosa cu padurea din plansele aranjate de liana

Iar mulțumirile cele mai grase merg către voi, prietenii mei de aici, nu reușeam singură, mă înclin.

No Comments

Leave a Reply

*