Am renunțat la hainele de pe ASOS, în schimb am început să-mi comand cosmetice de la ei

February 1, 2018

Ale mele obsesii (simpificarea, puțin și bun, #câte5, #BelșugLaPrețRedus) și-au pus amprenta și asupra cumpărăturilor de pe ASOS. Am renunțat la a cumpăra haine de aici, dar mă mai uit după cadouri și cosmetice. Iar în ultima vreme chiar am observat că au început să fie aici câteva branduri interesnate de cosmeticale. Despre 5 dintre ele am scris azi.

Dar înainte, câteva cuvinte despre comenzile de pe ASOS:

Până acum veneau la poștă (la cea locală), ultima comandă a venit acasă, adusă de un curier. Și înainte și acum face cam 7-10 zile pe drum. Transportul este gratuit dacă alegi produse care depășesc 30 lire, iar uneori sunt promoții iar suma este chiar mai mică (când am comandat ultima dată am prins o ofertă și limita era 20 lire).

Înainte de a începe, mai spun doar că, pentru a fi mai simplu de găsit, pe titluri am pus link-uri către site-ul oficial al produselor, iar după prezentarea lor este și un link către pagina lor de pe ASOS. Deci e cu click click :)

1. The Ordinary

Am tot povestit despre aceste produse. Parte din compania canadiană DECIEM, cei de la The Ordinary și-au propus să realizeze produse simple, cu ingredientele vedetă în industria cosmetică, dar fără adaosuri ce ar complica formulele și ar crește costurile. Vei găsi retinoizi, produse pe bază de acizi, antioxidanți, produse de îngrijire solară, vedetele cu vitamina C și multe alte formule de bază. Eu am văzut The Ordinary pe ASOS acum mai bine de 1 an, dar până să decid dacă să iau de pe net niște produse pe care nu le-am mai folosit, au apărut și la Bebe Tei. Dar chiar și așa, ASOS poate fi o soluție pentru cele care nu-s din București. În plus, la Bebe Tei nu-s chiar toate produsele, nu am văzut nici fondul de ten, dar nici nu îndrăznesc să îl comand online. Poate îl iau când mai ajung la Londra, unde DECIEM are deja 3 magazine.

asos the ordinary serum foundation the ordinary

fotografiile sunt pe pe asos.com

NIOD

Face parte tot din compania DECIEM, fiind sora mai mare (sau fratele?) a lui The Ordinary. NIOD oferă soluții neinvazive pentru frumusețe. Un fel de chirurg fără ace. Produsele sunt destul de scumpe, nu mai este vorba despre niște game foarte accesibile, ca la The Ordinary, dar sunt și alte formule, ambalaje, studii și cercetări la mijloc.

niod hydration vaccine niod asos

fotogafiile sunt de pe ASOS

Pixi

Creatoarea brandului, Petra Strand, are o grămadă de exeperiență în domeniul frumuseții, fiind, de-al lungul vremii, atât make-up artist cât și om implicat în procesul de producție. Ea și-a dorit să ofere produse simple, inovatoare care să ajute la crearea unei prospețimi ce radiază ca după un somn bun.

pixi glow pixi sun mist asos

fotografii via asos.com

4. OUAI

Stilista Jen Atkin, cea care stă în spatele produselor OUAI (și care le aranjează părul multor vedete), și-a dorit să ofere și femeilor obișnuite acces la produse profesionale, care sa le ajute nu doar să aibă un păr frumos, ci și să îl poată resuscita rapid. Cred că de aceea produsele au tot felul de nume din zona rapid-sănătos-modern-cu atitudine: Morning after kit, Dry hair supplement, Oh, my OUAI.

Eu am văzut mai întâi produsele pe Cult BEAUTY despre care am mai povestit în articolul: 2 site-uri din străinătate de unde îmi iau cosmetice șmechere, dar cum la produsul dorit de mine nu aveau decât balsamul (pe care l-am comandat atunci) am săpat pe internet dupa șampon și am dat peste produsele OUAI pe ASOS. L-am comandat de aici, așa că acum am setul complet. Voi povesti păreri despre produse, după ce le folosesc.

ouai asos produse cosmetice asos

foto via asos.com

5. Anatomicals

Am dat întâmplător peste aceste produse, când scotoceam pe ASOS după noutăți. Mi-a plăcut că sunt haioase, tinerești, ieftine, netestate pe animale. Am comandat 2, să vedem de ce sunt în stare, când voi ajunge să le încerc. Am eu un fix și nu deschid mai multe produse de același fel. Singura excepție: gelul de duș, am vreo 2-3 în același timp.

anatomicals bath gel anatomicals eye gel asos

pozele sunt de pe asos.com

Iată și câteva cosmeticale comandate recent de pe ASOS:

ce cosmetice mi-am luat de pe asos

Tu ți-ai comandat ceva cosmeticale de ASOS? Sau intenționezi să încerci ceva dintre cele prezentate de mine?

6 Comments

 • Reply Elena February 5, 2018 at 11:55 am

  produsele de la DECIEM pot fi comandate direct de pe site-ul companiei. livrarea se face in 5 zile lucratoare (in Bucuresti) si transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 25 de lire.

  • Reply Aveți și pe roz February 5, 2018 at 5:16 pm

   Da, am scris si eu acest lucru de multe ori. Dar poate sunt personae interesate de faptul că se găsesc și aici.

 • Reply Diana Bosoi February 15, 2018 at 3:57 pm

  Mi-au picat sub ochi recent niste produse disponibile in magazinele Douglas, Hej Organic se numesc. Eram curioasa daca stii ceva de ele.

 • Leave a Reply

  *