#AranjateDeLiana din parcuri și păduri din București și împrejurimi – partea 1

August 2, 2021

Îmi place să-mi așez descoperirile în planșe de tip #flatlays, eu le-am zis #AranjateDeLiana. Le găsești mai ales pe Instagramul meu, dar le mai presar și prin articole. Cu ajutorul lor am povestit despre cărți, timbre, jucării, ochelari sau salate, dar mai dragi și mai dragi îmi sunt compoziițle din ierbarul meu virtual. Am mai avut un articol despre flori, frunze, fructe și legume #AranjateDeLiana, azi am adunat crema: planșe din pădurile și parcurile din București și împrejurimi. E doar prima parte, abia aștept să continui seria!

Sper că aceste compoziții să te facă să te oprești un pic din goana zilei și să privești în jur. Natura e fantastică și ne dă atâtea. O putem răsplăti iubind-o un pic. Că de aici vin altele… și cam are nevoie de ele.

Pădurea Cornetu

padurea cornetu

ciuperci din padurea cornetu

#AranjateDeLiana din Padurea Cornetu

toamna in padurea cornetu

cicade din padurea cornetu

Parcul Cișmigiu

colaj cu plante din parcul cismigiu

Pădurea Băneasa

padurea baneasa in ianuarie

#AranjateDeLiana cu ciuperci

colaj cu flori si frunze din padurea baneasa

Grădina Botanică

gradina botanica bucuresti toamna tarziu

arbore de fier gradina botanica bucuresti

Parcul Herăstrău

#AranjateDeLiana din Herastrau

Le-am lăsat special fără cuvinte, îmi doresc ca fiecare să le caute pe ale sale, atunci când privește imaginile. Găsești detalii despre ele pe Instagram unde te așteaptă și alte compoziții… mai urbane :)

8 Comments

 • Reply Roxana Farca September 18, 2021 at 8:19 am

  Dragă Liana, am tot dat like-uri și inimioare pe facebook și insta, dar cred că e timpul să las și aici un comentariu, știu cât contează. Îmi place enorm ideea ta și felul în care aranjezi elemente din viață și natură în compoziții simple și armonioase (tu știi bine ce greu să să faci ceva simplu și frumos, de aceea nu mă feresc să folosesc cuvântul). E genul acela de cale pe care poți merge o viață, cu infinite posibilități. Sau genul de idee pe care aș fi vrut să o am eu, dacă știi ce spun :)) Mă bucur că facebook sau instagram mi-au scos în față postările tale și mi-au adus bucurie în zile în care poate că nu reușeam să am bucuriile-acelea-mici-care-contează-cel-mai-mult-în-viață. Felicitări și mulțumesc!

 • Reply Ana February 21, 2022 at 12:33 pm

  ❤️

 • Reply Teodora March 18, 2022 at 4:39 pm

  Cat de frumos! Multumesc pentru inspiratie!

 • Reply anca hajdu May 29, 2022 at 10:21 am

  mi-ai încântat ochii și inima.
  m-am gândit instantaneu: dacă as fi avut o soră mi-ar fi plăcut să ne jucăm exact așa în copilărie, aranjând frumuseți mici și pline de esență.
  fain de tot!
  anca

 • Leave a Reply

  *