#AranjateDeLiana încă un mod de nu scăpa de colajele mele

April 14, 2020

De vreo 2 ani mă tot frământ dacă să îmi construiesc Instagramul doar din fotografii de un anumit tip.

Cred cu tărie în beneficiile unei comunicări unitare, așa că mă gândeam că un zid aranjat și mai riguros ar putea fi și mai de impact. Deocamdată, juriul format din mine și mine e indecis: deși toate imaginile mele sunt din aceeași familie, tot nu sunt 100% sigură că ar trebui să umplu pagina doar cu imagini gemene :) Dar cum țin enorm la colajele mele, cu ajutorul cărora curatorez obiecte din anumite magazine, adun laolaltă produse sau scot în evidență anumite aspecte ale unui loc, le-am adunat sub un hastag. Așadar, pe Instagram, sub umbrela #AranjateDeLiana poți descoperi acum și mai ușor câteva dintre obsesiile mele.

Am adunat mai jos câteva astfel de imagini, grupate în 5 minicapitole, poate nu ai Instagram sau poate ai nevoie de câteva cadre care să te convingă. Sau, dimpotrivă, să te țină departe :)

Alimente & Condimente

ce imi iau de la mega
ciocolata roz idei de a organiza condimentele

Cosmetice & Suplimente

cosmetice cult beauty
produse cosmetice favorite produse pentru ingrijirea mainilor

Modă & Accesorii

tinuta aveti si pe roz genti favorite
black accessories moodboard accesoriile mele

Cărți & Reviste

lumea pasarilor
ghiduri monocle i want my hat back moodboad

Natură

colaj gradina
cactusi colaj cu plante

Amintiri

termosuri retro
jucarii din epoca comunista creioane dacia

Dacă tot sunt la capitolul laude de sine și Instagram, poate dorești să mă urmărești și pe celelalte 2 pagini pe care strâng lucruri pe placul meu: Alege Sustenabil (cu idei înțelepte, firește, pe care o împart cu al meu Sorin) și IepuriiNuAuNevoieDeRimel (unde adun cosmeticale cât mai curate și, bineînțeles, netestate pe animale). Nu cred că mai este nevoie să spun că toate fotografiile sunt realizate de către noi 2, că ilustrează ideile în care credem & obiectele pe care le folosim și că nu ne reprezintă nicidecum fanii cumpărați sau concursurile cu like, comment și tag la 3 cumetre.

Mi-ar plăcea să-mi spui părerea ta despre astfel de imagini într-un singur fel, dacă le preferi sau dacă îți sunt mai aproape de inimă celelalte fotografii de pe pagina mea de Instagram. Eu #DauMaiDeparte și alți 3 obsedați ce au un conținut și mai nebunesco-aranjat ca mine. Inutil să spun că îmi plac la nebunie! Iată conturile lor: Cory Mahlke, Phil Cohen, Maria Svarbova.

2 Comments

  • Reply Natalia April 16, 2020 at 8:22 am

    Acum cativa ani, intr-o discutie cu al meu domn, la cina de seara, ne-am dat seama ca vorbim doar despre subiecte nu prea vesele. Ne-am propus atunci ca in fiecarea seara, cand ajungem acasa, sa povestim despre ceva dragut de peste zi (nu e viata asa de rea, chiar daca avem pietricele sacaitoare in pantofi ). A fost o adevarata provocare. Era greu sa imi fac tema zilnic. Cel mai simplu era sa pozez ceva pe drum. Adunand mereu poze dragute, marunte, am inceput sa le pun intr-un mozaic. In timp, nu mai stam chiar in fiecare seara sa discutam despre ceva vesel, dar saptamanal exista un mozaic cu lucrurile frumoase de peste saptamana – cam in aceiasi idee cu tine. Sunt colorate, diverse, nu au ceva unitar in ele sau singurul element comun in toate, este ca sunt despre ce imi place sa pastrez, sa imi amintesc. Pe ele ma uit, cand am zile proaste. Revenind, incurajez idea ta, inspira intr-un mod curat, disciplineaza chiar. Ma gandeam ca ai putea sa faci o carte inspirationala in cel mai aerisit/simplu mod. Capitol 1 – Ce inseamna vara – o rochie, o palarie, ochelari de soare, papuci, flori……….toate cu “imagini gemene” de pe Instagram. Capitol 2 – Mici placeri, capitol 3 ……….Genul asta de carti, fara pretentii de a revolutiona ceva, te ajuta in diminetile gri, in care este greu sa te ridici din pat. In minunata lume noua , cand cineva iti arata roata, primesti o gura de aer proaspat care te trezeste brusc. Exact ca in poza postata recent, din cartea din alte vremuri, copil bolnav, nu intrati. Atat de firesc!
    Toate cele bune, o urmaritoare !

  • Leave a Reply

    *