Știți despre filosofia mea #BelșugLaPrețRedus pe care o extind, de câte ori pot, și spre alte zone. Vă povesteam despre #BelșugLaPrețRedusDeLaPiață, deoarece piața este locul unde într-adevăr locuiesc belșugul și redusul. Și cum ne place amândurora să improvizam rețete cu ingredientele pe care le avem prin casă, e dublu belșug.
Așa a fost și cu pesto-ul acesta. Care e un pesto așa și așa, nu am urmărit vreo rețetă.
Am luat o mână zdravănă de busuioc proaspăt, de la piața. Rahova, dacă sunteți curioși :)
Am pus lângă ceva ustoroi, un strop de țelină și câteva frunze de mentă, din grădina noastră. Am amestecat totul și am adaugat puțin ulei de măsline, sare și zeamă de lămâie.
Am folosit creația în vreo 3 ocazii: seara am făcut niște paste, a doua zi dimineață am pregătit un mic-dejun Pinterăntesc, iar apoi am mai organizat o gustare, cu felii de pâine prajită, pesto și roșii mici cu gust, tot din piață.
Și asta a fost. Voi faceți invenții d-astea cu chestii luate din piață? Le recomand din inimă.
4 Comments
O să mă iau după tine, să știi <3
Bine :)
Tare imi plac articolele tale cu mancare! Bine, nu numai, dar pe astea chiar le savurez :)
:)