Câteva obiecte de la reducerile de iarnă ce pot fi purtate tot anul

January 21, 2019

E un articol mai complex, așa că te rog să apeși butonul pentru a-l vedea.

reduceri de iarna la sun plaza

10 Comments

 • Reply Oana Modoran January 22, 2019 at 1:27 pm

  Bună, mi s-a părut foarte chic plicul din “primavara la Roma” și m-ar interesa sa știu din ce magazin l-aș putea achizitiona.
  Mulțumesc mult!

 • Reply Ana January 28, 2019 at 3:34 pm

  Esti minunata, stii, nu? Bravp pentru tot ce faci si ne inveti! <3

 • Reply mirela February 1, 2019 at 7:32 pm

  Multumesc pentru idei, un proiect minunat! O placere sa te citesc

 • Reply Adina February 6, 2019 at 8:38 pm

  Buna, imi plac multe din articolele de pe blog dar trebuie sa ma adresez ideii de putin si bun pe care o promovezi. Trebuie sa intelegem ca tot consumerismul se promoveaza prin aceasta abordare deoarece se adreseaza acelor femei care se simt vinovate pentru cate obiecte cumpara. Asa ca a aparut miscarea putin-dar-bun care promite ca prin cateva piese iti rezolvi toate problemele vestimentare. Este nerealist de multe ori fiindca nu avem astfel de piese in dulap, ele trebuie cumparate. Plus ca investitia in piese “eterne” e o iluzie. La fel si combinatiile multiple ale unei piese daca n-ai avea celelalte piese multiple, nu? In legatura cu acest articol – de ce e important pentru tine fardul vegan daca il promovezi pe falsul ala de Jamie Oliver sau haine complet ne-vegane?

  • Reply Aveți și pe roz February 7, 2019 at 9:17 am

   Eu cred că există prea puțini oameni-sfinți care sunt vegani, merg doar cu bicicleta, nu au pantofi sau genți de piele, fac voluntariat, folosesc doar cosmetice bio și netestate pe animale, nu cumpără nimic în plastic, nu calcă în mall și merg doar în vacanțe pline de semnificații.

   Ce doresc a spune este că fiecare își alge drumurile și pașii și își găsește inspirație unde îi e mai potrivit. Eu nu cred în extreme și nici în a face totul deodată. Dar cred că dacă începem a realiza că avem nevoie de mai puțin, alegem mai bun. Dacă avem mai bun, lucrurile acelea țin mai mult, ne plac mai tare, le purtăm mai des. Si tot așa. Firește că vom cumpăra mereu lucruri, dar important este cum și cât cumpăram. Prin exemplele mele doresc doar să aduc un strop de inspirație, fiecare știe ce îi e mai potrivit. Și da, și la mall pot fi gasite obiecte bune – pe mine m-a surprins colecția sustenabilă ZARA și în cărtile lui Jamie am găsit o mulțime de idei minunate, iar fardurile vegane pot fi purtate, în viziunea mea, firește, alături de o curea de piele. Asta fac acum, peste 2 ani poate nu va mai fi așa, iar acest gând mi se pare minunat, deoarece evoluam și lucrurile pe care le facem azi ne împing spre alte drumuri și descoperiri. Acum 4 ani am inventat #câte5, de aici au venit apoi multe: mai puțin, mai bun, mai rar, alftel de magazine, alți designeri, alt fel de a face shopping, cosmetice netestate pe animale, evenimentele #DauMaiDeparte… și sper că e doar începutul.

 • Reply Doinita I February 11, 2019 at 4:17 pm

  Mi-am luat si eu ceva produse Ordinary de care am aflat de la tine, o cutie Lego care va fi geanta (haha) si 2 fuste plisate – de la Stradivarius si de la H&M, pereche cu rochia ta. Multumesc pentur inspiratie si ca dai mai departe, mereu gasesc ceva idei bune la tine.

  • Reply Aveți și pe roz February 11, 2019 at 4:23 pm

   Cu multă plăcere, mulțumesc și eu pentru comentariul simpatic.

  Leave a Reply

  *