Câteva vorbe despre mine și despre blog

September 10, 2018

Un cuprins al blogului

un pic serios, sec și descriptiv, ar fi categoriile sale: modă, cosmeticale, rețete, călătorii, idei și amenajarea casei.

Dacă ar fi să povestesc, rapid, despre ele – aș zice că scriu despre produse de frumusețe mai curate, bucuria vacanțelor, cutii transformate în mese, respingerea replicilor – fie că ne referim la scaune, pantofi sau tablouri, blugi făcuți cu grijă pentru planetă, fuste plisate potrivite într-o mie de situații, genți care nu-s genți, idei ce fac bine și, mai ales, despre cum poți avea mai mult, alegând mai puțin și mai bun.

Toate acestea prind diverse forme, de la texte la ilustrații sau fotografii, de la landing page-uri la animații sau clipuri filmate. Toate sunt realizate de către mine și Sorin, partenerul meu de echipă, viață, călătorii și creșterea câinelui. Împreună avem o miniagenție de publicitate, așa că pe blog încerc să pun, cât mai des, povești, concepte, idei, nu doar fotografii frumoase. Iar toate acestea îmi reprezintă convingerile, nu vei vedea niciodată aici ceva ce nu e pe placul meu. Susținut de un brand sau ba.

Despre mine, în 5 hastaguri create de mine, pe care le vei întâlni des pe blog:

#BelșugLaPrețRedus. Nu este despre reduceri, chilipiruri sau a alerga după prețul cel mai mic. Este despre a căuta prețul corect. Indiferent că ne referim la ceva ce valorează 1 leu sau 1000 lei. E despre alegeri, valoare, așteptări, renunțări. Despre bucuria găsirii unei comori la talcioc, dar și despre dorința de a alege un obiect spectaculos dintr-un concept store. E despre a celebra materialele bune, designerii autentici, procesul creativ, planeta și dulapurile aerisite. Și de a căuta lucrurile care se potrivesc aici, la prețul potrivit.

#câte5. Despre cum mi-am propus să am cel mult 5 din fiecare obiect vestimentar. Despre a nu da 50 lei un tricou ce valorează 5 lei, dar și despre a alege unul de 200 lei, în loc de 5 care costă 50 lei. Despre alegerile cele mai potrivite dintre cele potrivite, garderobe relaxate și 5 piese bune care fac cât 55 așa și așa. Și mă refer la cost și nu numai.

#IepuriiNuAuNevoieDeRimel. Filozofia sub care adun cosmeticale netestate pe animale. Dorința de a face acest lucru m-a condus spre o grămadă de produse noi, mai curate, mai apetisante, mai simple, mai eficiente, cu ambalaje din materiale biodegradabile sau pur și simplu cu un design spectaculos.

#AziNuVaMaiFiNiciodată. Despre bucuria fiecărei zile. Despre a trăi cu uimire și relaxare, dar și cu responabilitate și grijă. Despre a face ce îți place, dar și a-i respecta pe ceilalți în timp ce faci asta. Despre a fugi marți la mare, a purta ce poftești, a mânca înghețată fără vină, a nu te uita cu grijă peste umăr, despre fani reali, libertate, piruete și curaj. Toate acestea, în timp ce ești încântat, speriat, mirat, recunocător că… e azi.

#DauMaiDeparte. Mă bucură comentariile, aprecierile, colaborările, mesajele, invidia constructivă. Dar bucuriile grase vin atunci când cineva îmi zice că datorită mie a adoptat un câine. Sau că acum cumpără mai puțin. Că a descoperit o pălărie, o cremă, un designer, o plajă – datorită blogului meu. Nu, nu cred că lucrurile bune trebuie ținute secret, dimpotrivă. Cred că puterea, schimbarea, evoluția, bogăția vin atunci când poți zice, din toată inima: hai să îți spun ce am descoperit!

4 Comments

 • Reply Cristina September 12, 2018 at 11:02 am

  Buna Liana, este prima data cand comentez, desi citesc aici de multa vreme.
  Am invatat multe de la tine, am aflat despre branduri noi si am inceput sa fiu mai atenta cand cumpar. Si vreau sa iti multumesc pentru toate acestea, dar mai ales pentru ca acum picioarele mele sunt rasfatate in sandalele parfumate de la Melissa, pe care am avut rabdare sa le astept toata vara, pana au avut un pret ok pentru mine.
  O zi frumoasa iti doresc!

 • Reply Mira February 5, 2019 at 12:59 pm

  Buna Liana,
  Te urmaresc de multa vreme si pana acum nu am reusit deloc sa ti multumesc.
  Ca viitoare mamica ce trebuie sa se documenteze despre carucioare, scutece, etc., pot sa spun ca m-ai ajutat enorm cu sugestiile tale.
  Pe baza multor articole de ale tale, am reusit sa imi fac propriile liste de cumparaturi & wishlists cu cosmetice (si nu numai) cat mai ‘clean’.
  Multumesc inca o data ca mi-ai usurat munca si m-ai facut (imi place sa cred) un om mai bun si mai constient!
  Te imbratisez cu drag,
  Mira

  • Reply Aveți și pe roz February 5, 2019 at 8:13 pm

   O, ce mesaj frumos, îți mulțumesc din inimă. Astfel de momente îmi dau cărbuni pentru următoarele proiecte. :)

  Leave a Reply

  *