Cum a fost ziua petrecuta la Fashion House cu Alexandra

January 22, 2016

Saptamana trecuta va povesteam despre cum am economisit aproape 7000 de lei la doar 6 articole vestimentare si va invitam la un concurs ce avea ca premiu o vanatoare de comori impreuna cu mine, la Fashion House.

Castigatoarea concursului a fost Alexandra, care la intrebarea mea: “care a fost obiectul gasit la reducere care v-a adus cea mai mare bucuriea raspuns:

“Cateva dintre cele mai mari dorinte pe care le-am avut in ultimii ani s-au indeplinit datorita reducerilor, asa ca au ajuns sa ocupe un loc foarte important in sufletul meu.

Incep cu reducerea de cursa lunga, al carei efect se va resimti in tot restul vietii mele. Dupa o adolescenta plina de complexe si inca niste ani de ezitari, un discount de 300 de euro mi-a facilitat decizia de a-mi pune aparat dentar. Am economisit echivalentul unei luni de chirie din acea vreme pentru mine, dar dincolo de aspectul financiar, mi-am imbunatatit sanatatea si am ajuns sa ma simt ca un alt om. Daca inainte nu existau poze cu mine zambind larg, acum mi se pare cel mai natural lucru sa fiu cu gura pana la urechi.

O alta reducere, la fel de importanta pentru mine, e legata de niste bilete de avion. Dupa luni de pus bani deoparte si cautat zboruri accesibile catre Islanda, a trebuit sa accept realitatea ca, in ciuda dorintelor intense, inca nu-mi permit sa ajung pe insula visurilor mele, la peisaje parca rupte de pe alta planeta. Incepusem deja sa ma impac cu ideea cand s-a intamplat minunea: o campanie de retargetare mi-a adus o oferta de bilete catre Reykjavik cu o reducere de aproape 60%. A fost unul dintre momentele care m-au facut sa iubesc si mai mult internetul, iar vacanta islandeza, chiar si cu bugetul meu redus, s-a dovedit a fi cea mai frumoasa de care am avut parte pana acum.

In acelasi spirit, reducerile imi domina si garderoba si imi influenteaza adesea deciziile. Sunt o fana a outlet-urilor si ma uit adesea dupa noutati. Studiindu-mi sifonierul, imi dau seama ca foarte putine dintre hainele mele au fost achizionate la un pret intreg.

Am lasat la final reducerea suprema, dintr-o categorie speciala: pisica mea Mia, adoptata.”

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri si inscrieri si promit ca mai organizez astfel de vanatori de comori, mai ales ca ziua petrecuta cu Alexandra la Fashion House mi-a placut tare (si am inteles ca si ei), desi niciuna dintre noi nu obisnuieste sa mearga insotita la cumparaturi.

Iata cum a fost:

aveti si pe roz si fashion house

6 Comments

 • Reply Otilia January 25, 2016 at 12:27 pm

  Pare ca v-ati distrat de minune! Sper sa mai faci astfel de concursuri, poate castig si eu :)

 • Reply Laura February 23, 2016 at 9:53 am

  Imi place f tare rochia ta. Ce e?

 • Reply Gloria February 23, 2016 at 1:06 pm

  Da, da, sa mai faci astfel de articole si concursuri, imi plac tare alegerile tale! Te pup!

 • Leave a Reply

  *