Cum ar fi să cumpărăm doar 5 lucruri de la reduceri?

January 24, 2017

Cred că știți deja obsesiile mele cu #câte5, puțin, bun și potrivit noua și alegeri care chiar înseamnă ceva. Chiar și atunci când sunt reduceri.

Așa că, m-am gândit să vă propun un exercițiu: Cum ar fi să cumpărăm doar 5 lucruri de la reduceri? Mai jos proiectul realizat de mica noastră agenție de publicitate de 2, Elanul Galben, în colaborare cu Sun Plaza, de unde am ales toate lucrurile. Nu știu cum să le mulțumesc și să le povestesc despre bucuria mea, pentru că au acceptat acest proiect. Mai ales fiind un mall. Știam eu de ce mă duc cel mai des pe la ei :)

vezi proiectul

10 Comments

 • Reply Maria B January 25, 2017 at 4:07 am

  Foarte, foarte tare. Felicitari!

 • Reply Oana January 25, 2017 at 7:25 am

  Ha! Tare simpatic proiectul nou de la Elanul Galben ^_^ Da, partea cu incaltarile care se potrivesc cu orice este de mare interes pentru mine :)

 • Reply Paula January 25, 2017 at 8:08 pm

  Cu ceva timp în urmă am fost în Amsterdam, la Muzeul Van Gogh; a devenit unul dintre locurile preferate din călătorii, fiindcă acolo un ”nu știu ce” mă făcea să mă simt confortabil, de parcă dacă aș fi luat o pensulă în mână, mi-ar fi ieșit cine știe ce operă de artă…așa e și blogul tău. Tot citesc, zâmbesc, mă simt de parcă aș ști să pun pe mine cele mai cele lucrușoare, când colo…Vorba e: scrii frumos, idei minunate, alegeri cu sentiment. E bine când omul îți citește blogul! Mulțumesc! Proiectul vostru e curat și cu stil, la fel ca scrierile tale. Filmulețul, voios și optimist; nu te cunosc personal, dar cea de acolo ești tu, clar. Personajul acela simpatic este suma cuvintelor de pe blog. Mulțumesc încă o dată!

  • Reply Aveti si pe roz January 26, 2017 at 8:03 am

   Mulțumesc și eu pentru cuvintele frumoase. Iar muzeul Van Gogh din Amsterdam este minunat, mi-a rămas în inimă, deși l-am văzut doar o dată. Muzeul meu la care mă tot întorc este Tate Modern de la ondra, nu știu ce tot am cu el :)

 • Reply Monica January 29, 2017 at 10:26 am

  Minunat proiect, felicitari! Si realizarea, si ideea si tot. Bravo!

 • Reply Monica January 30, 2017 at 1:25 pm

  Intai ti-am comentat la celalalt articol, deoarece pe el lam vazut primul. Dar trebuie sa scriu ceva si aici :) Animatia e seznationala, imi place de lesin. Voia cred ca va cam place ce faceti, nu?

 • Leave a Reply

  *