Despre animalele fursec rămase după ce formele au tăiat aluatul, sărbători și amintiri

December 2, 2019

Am făcut fursecuri, nu mai făcusem din copilărie, de când o ajutam pe bunica să pregăteasca masa de Sărbători. Madlena amintirilor m-a purtat în timp spre formele roșii, de plastic, de atunci. Oare ce s-a întâmplat cu ele?

Cele din bucătăria mea de azi au decupat o lună plină, o veveriță cu coada tăiată, un soare fără raze, un arici stingher și un urs fotomodel. Rechinul ciocan și pasărea-dinozaur au fost create de către mine, din resturile rămase după ce șabolanele au tăiat aluatul. Ce voiam să zic, de fapt, este că sărbătorile nu-s doar în decembrie, iar formele nu trebuie să fie perfecte pentru a fi iubite.

fursecuri facute acasa

A început #InspirațiePentruDecembrie, proiectul meu intrat în al patrulea an, în cadrul căruia postez zilnic, între 1 și 24 decembrie, un articol pe blog ce sper să te poarte pe niște căi care să te ajute să ai un decembrie mai bun.

PS rețetă pentru fursecuri nu am, de obicei improvizez cu ce am prin casă, dar te poți inspira din ce fac, mult mai inspirat ca mine, Cristina Mazilu, Adina Chițu, Jamie Oliver sau poate găsești ceva pe placul tău într-una dintre cele 82 rețete de fursecuri de aici.

2 Comments

  • Reply Diana December 9, 2019 at 4:04 pm

    Bună, eu cu formele de fursecuri de Crăciun am decupat din lut niște decorațiuni simpatice pentru bradul de Crăciun :)

  • Leave a Reply

    *