Despre genți de pânză pentru Revelion, sacoșe pentru ciocolată și colaborarea cu Mădălina Andronic

December 14, 2017

Cu mare bucurie, vă prezint minicolaboarea Aveți și pe roz cu Mădălina Andronic. Despre Mădălina am mai povestit. Desenează gingaș, dar cu curaj și glas puternic cărți, tricouri și căni, invitații de nuntă și decorații de Crăciun. La o cafea și o poveste s-a născut și ideea colaborării noastre. Eu îmi doream un suport vizual pentru niște vorbe, Mădălina, ce ilustrează minunat gândurile, șoaptele și cuvintele, a acceptat să le găsească o formă grafică potrivită. Am ales ca pentru episodul pilot să facem câteva genți și sacoșe. Și deși le lansăm în decembrie, iar cuvintele și imaginile ne povestesc despre brazi, ciocolată sau Revelion, credem că sunt niște obiecte ce merg luate la plimbare și în luni care nu-s decembrie.

Sunt 4 modele, toate din bumbac reciclabil, deoarce ne-am dorit ca aceste clutch-uri/plicuri/genți/sacoșe să vorbească despre alt tip de fală și de sărbătoare: simplă, caldă, cu inimă și umor.

Genți ce aduc și ascund

Pentru farduri sau rujuri, agende sau secrete, de purtat brazi, cozonaci, cadouri sau cântece. Sau absolut orice ce mai poftești.

madalina andronic si aveti si pe roz sacosa de panza pentru cadouri

madalina andronic si liana popa

aveti si pe roz si madalina andronic

Pentru petreceri strălucitoare sau seri în pijamale

Genți de purtat cu fală de Revelion sau într-o dimineață obișnuită, sacoșe pentru cosmeticalele nopții sau de luat, într-o seară, la o plimbare.

geanta de revelion sacosa de panza eco

sacosa de seara

Toate pot fi comandate online de pe site-ul madiandronic.com, iar dacă ești în București în acest weekend și vrei să ne cunoști, poți veni la atelierul Mădălinei. Vei găsi aici și alte obiecte cu desenele ei: fulgi de nea, clopoței, tricouri sau cărți. Iar vecini de atelier sunt cei de la Chemistry, ce fac rochii și pulovere din lână, poate ai auzit de ei. Dacă nu, este o bună ocazie acum. Sâmbătă și duminică, 16 și 17 decembrie, între 12 și 18, în Intrarea Eliza Leonida Zamfirescu 13. Aici mai multe detalii despre eveniment. Voi mai scrie eu despre.

3 Comments

  • Reply Alina December 14, 2017 at 10:06 pm

    Vai, ce frumoase sunt! Felicitari pentru aceasta colaborare!

  • Reply Idee de cadou 29/2017: geantă sau poșetă sau plic de pânză | next level | Lost & Found Desk December 17, 2017 at 5:47 pm

    […] Madalina Andronic (una dintre ilustratoarele tinere romance care imi plac la nebunie) ne surprinde din nou, dupa colaborarea cu Raisa Beicu (AICI detalii; indiciu: “M-am cautat si te-am gasit”) cu o serie distractiva – colaborare cu Liana Popa (Aveti si pe roz): AICI. […]

  • Leave a Reply

    *