Despre prima expoziție a aranjatelor: Amzei (Re)Aranjată de la Bob la Farfurie în 2D și 3D

July 4, 2023

M-am tot gândit la o expoziție a aranjatelor… și mă bucur că s-a întâmplat ca parte dintr-un proiect tare frumos: demersul de revitalizare a zonei Amzei cu ajutorul economiei creative locale propus de The Institute & Cartierul Creativ.

Startul s-a dat pe 23 iunie, în zona Amzei întâmplându-se, vara aceasta, tot felul de evenimente, expoziții și workshop-uri – printre care mă bucur nespus că sunt și aranjatele mele.

Amzei (Re)Aranjată. De la Bob la Farfurie în 2D și 3D – este împărțită în 4 teme: bob, grădina cu flori, fructe & legume și farfuria – cuprinzând atât compoziții #AranjateDeLiana printate, cât și aranjamente cu obiecte reale din universul pieței, de atunci și de acum. Las mai jos câteva imagini, poți vizita expoziția până pe 8 iulie, inclusiv, de joi până duminică, între orele 10-20. Pe Instagram am și un video din 2 dintre zilele în care am aranjat expoziția.

aranjate de liana in expozitie

aveti si pe roz expo de la bob la farfurie

La vernisaj, am purtat 2 branduri românești: rochia e Rad Playground, iar perlele Chic Victim. Geanta e Coccinelle, ochelarii Lesca, iar în picioare aveam Converse x CDG.

cand iubesti nu risipesti detaliu expo amzei liana popa

Textele sunt făcute tot de mine, am dorit să subliniez anumite lucruri, foarte aproape de inima mea, deși, de obicei, las natura să vorbească.

expo amzei (re)aranjata liana popa

amzei (re)aranjata de la bob la farfurie

expo amzei (re)aranjata de la bob la farfurie

amzei (re)aranjata de la bob la farfurie in 2d si 3d

balanta veche in expozitia amzei (re)aranjata

expozitie liana popa

obiecte vechi si noi din universul pietei

piata amzei bucuresti

liana popa si aranjate de liana in piata amzei

plansele aveti si pe roz in amzei (re)aranjata

flori in expozitia amzei (re)aranjata

cantar vechi amzei (re)aranjata

in piata amzei

plansele #aranjatedeliana in amzei (re)aranjata.

obiecte vechi si noi in expozitia amzei (re)aranjata

Obiectele vechi & noi sunt, în mare parte, din colecția noastră personală, dar sunt și câteva piese ale unor prieteni buni, cărora le mulțumesc iar că mi-au împrumutat bucățele din poveștile lor care să mă ajute să-mi spun povestea.

expozitie cu plansele #aranjatedeliana

Am învățat atâtea făcând planșe cu elemente vii, dar cel mai mult îmi place să mă las trasă de mânecă de natură, să mă opresc un pic din goana zilnică și să privesc în jur, pentru a vedea cu adevărat lucrurile la care mă uit. Și ce sper este să reușesc să dau mai departe ceva din toate acestea.

2 Comments

 • Reply Laura July 20, 2023 at 12:42 pm

  Foarte frumos!
  Fotografiile le stiu de pe blog si ma incanta de fiecare data.
  Ca noutate, dintre fotografiile facute in cadrul proiectului, cea mai sugestiva mi se pare cea cu merele pe cantar ( ul fabricat in Romania) :) Cei mai tineri m-ar numi nostalgica, poate sunt, dar sigur nu in sensul in care se utilizeaza acum acest epitet.
  La mai multe proiecte de acest fel!

  • Reply Aveți și pe roz July 26, 2023 at 11:05 am

   Mulțumesc mult pentru aprecieri și pentru mesaj – să știi că și mie îmi plac mult obiectele din copilărie.

  Leave a Reply

  *