Dungi și primăvară

May 6, 2019

Am realizat niște poze adhoc sâmbătă, când am ieșit în oraș la un prânz-brunch. Iar dacă ansamblul nu e pe placul tău, poate piesele te inspiră la alte combinații. Eu deja mă gândesc că aș purta rochia cu niște sandale împletite și un sac mare, de pânză sau o pereche de espadrile și un coș din nuiele/răchită/papură. Că tot se vor purta și anul acesta. Și chiar dacă nu s-ar purta, tot îmi plac astfel de genți :)

rochie cu dungi si pardesiu tinuta de primavara

tinuta cu dungi

rochie polo ralph lauren raf simpons adidas sneakers

rochie si sosete

ralph lauren dress and sneakers

Am purtat:

– ochelari de soare Ray-Ban;
– rochie Polo Ralph Lauren (o poți găsi și pe Answear);
– pardesiu vintage, îl am din facultate;
– încălțări sport adidas x raf Simons;
– clame Etsy și COS;
– sacoșă Taie dar nu de tot.

E clar, îmi plac teribil dungile! :) Și mi-ar plăcea să-mi spui cum ai purta tu această rochie, să adunăm aici cât mai multe idei ce poate inspiră și te inspiră.

8 Comments

 • Reply Oana May 6, 2019 at 10:53 am

  Cu Birkenstock-ii mei, clar! Cu o geacă de blugi, cu o traistă de paie de dragul căreia nu mai pot. Hmm, aș avea cu ce să o port :))))

 • Reply Dorina May 19, 2019 at 9:10 am

  O sa-mi iau si eu rochia, e superba. Pot sa “te copiez”, da? Desi nu stiu daca am curajul sa o port cu sosete, desi mi-a placut enorm combinatia.

  • Reply Aveți și pe roz May 20, 2019 at 7:56 am

   Sigur că o poți lua, cum să mă deranjeze, de aceea și pun tot felul de idei, să vă ispire.

 • Reply Adina May 21, 2019 at 7:06 am

  Foarte faina combinatie. Felicitari!

 • Reply V-Diana May 10, 2020 at 7:05 pm

  Am o rochie foarte asemanatoare, cu dungi gri-albsatrui -o varianta ceva mai ieftina, Seidenstricker, dar calitate ok; am vazut-o pe cea de la RL la vreo saptamana dupa ce am cumparat-o si purtat-o si am zis ca nu e cazul sa am doua rochii aproape identice. O purtam semi-plicticos cu tenisi (si sosete ascunse), sandale sau Birkestock Arizona de lac. Combinatia asta imi place atat de mult incat nu, nu o sa imi cumpar o pereche noua de adidasi (desi, imi vine), dar o sa o combin cu niste Adidas Gazelle, sosete si un trenchcoat, cu prima ocazie cand ies – JUSTIFICAT – din casa. Ma gandesc ca ar fi chic sa imi asortez masca la sosete :))) – glumesc.

  • Reply Aveți și pe roz May 14, 2020 at 5:31 pm

   Sună tare bine combinația adidas Gazelle + șosete + pardesiu <3 E cam cald acum pentru ea, deh, am sărit peste un anotimp, dar e de ținut minte. Și cred că merge și fără trench ;)

  Leave a Reply

  *