Idei de cadouri și și din Carrefour: pentru cei care zboară în fel și chip și pentru cei care deocamdată doar visează la asta. Și nu numai.

December 21, 2021

Sunt tare mândră când magazine sau branduri mai mari sau mai mici îmi propun să fac planșe #AranjateDeLiana cu selecția mea de obiecte de la ei. Este ceea ce iubesc să fac: să selectez, să aranjez, să dau mai departe și prin propunerea lor mă aleg și ei pe mine :).

Azi, la #InspiratiePentruDecembrie, am ales din Carrefour cadouri și și, în ton cu campania lor, ComproMisiuni. Este deci un post în colaborare cu ei, de tip #ad, dar toate obiectele au fost cumpărate de mine din 2 magazine (Grand Arena și Vulcan) – cadouri pentru prietenii mei sau de la mine pentru mine, nu așez în planșe & articole decât ceea ce iubesc, folosesc și, în cazul de față, cadorisesc. :)

Să începem cu planșa:

#AranjateDeLiana pentru Carrefour

Și pentru că e decembrie, o să #DauMaiDeparte și câteva lucruri despre cum am făcut-o:

1. am fost într-un Carrefour să aleg obiectele;
2. am ajuns acasă, le-am întins pe masă, le-am analizat și aranjat provizoriu, mi-am dat seama că mai am nevoie de daruri;
3. am mai fost o tură, de data aceasta la Vulcan, prima data am fost la Grand Arena;
4. m-am apucat de aranjarea finală: pe parchetul din living am așeazat un pulover, care să-mi țină locul :) Apoi am pus obiectele, în timp ce Sorin, partenerul meu în toate, aranja luminile.
5. am luat locul puloverului, Sorin s-a urcat pe un scaun și a făcut poza.

Acum să povestesc un pic despre cadourile și și pe care am încercat să le aleg pentru azi. Sunt pentru cei care iubesc roboții și pentru cei înnebuniți după dinozauri. Pentru cei care zboară în fel și chip și pentru cei care deocamdată doar visează la asta. Iar combinațiile sunt (aproape) infinite, pentru ca toți cei dragi să primească ceva potrivit. Câteva recomandări sunt în planșa de mai sus, altele, aranjate în perechi, urmează acum. Sper să te ajute să fii un Moș Crăciun (și) mai bun:

Pentru cei care gătesc… și pentru cei care doar cumpără cărțile cu rețete

cadouri pentru cei ce iubesc sa gateasca si nu prea

Pentru cei cu răbdare… și cei cu și mai multă răbdare

mici daruri din carrefour

Pentru cei ce pun culorile în ordine… și-n dezordine

idei de cadouri de craciun din carrefour

Pentru cei care-ți trimit în dar o inimă… sau o melodie despre inimi

cadouri de craciun din carrefour

Pentru pescari… și pentru cei ce prind ceva bun în supermarket

sugestii de cadouri din carrefour pentru cei carora nu stii ce sa le iei cadou

Pentru cei înnebuniți după dinozaurii… și pentru cei care pleacă în căutarea lor

recomandari aveti si pe roz din carrefour

Pentru cei care iubesc zahărul… și pentru cei care doresc să nu-l mai iubească așa de tare

idei de cadouri din carrefour

Pentru cei care au 5 ani… sau 55 de ani

idei de cadouri compromisiuni

Pentru seara petrecerii … și pentru a doua zi dimineață

compromisiuni din carrefour

Pentru prietenii blănoși care au fost cuminți… și pentru cei care nu prea au fost

cadouri pentru prietenii blanosi

Pentru cei care iubesc întrebările… și cei cărora le plac surprizele

sugestii pentru cadourile de craciun

Pentru cei care zboară în fel și chip… și pentru cei care deocamdată doar visează la asta, de pe canapea

idei de cadouri de craciun

Mi-a plăcut mult să mă aleg daruri pentru diferite tipologii și sper că am reușit să arăt că poți face cadouri inspirate oricui, chiar și din supermarket. Chiar și pe ultima sută :) Important e să alegi un dar pentru acea persoană, nu cadouri de umplutură sau ca să fie. Sărbătorile nu sunt despre asta. Cred că putem spune print-un cadou o mulțime de lucruri: “știu că iubești să faci asta”, “îmi pare rău că nu ne-am văzut mai des anul acesta”, “hai să plecăm în excursia aceea pe care o plănuim de atâta vreme”, “ce zici, ne înscriem la cursul de pictură?”, “te iubesc”, “mai ții minte melodia noastră?”, “cred că ai dori să știi mai multe despre pasiunea ta”.

Mai am câteva obiecte care mi-au atras atenția, poate te ajută în alegerea cadourilor:

– jucăriile din lemn Multicolor pe care le găsești exclusiv la Carrefour (preferatele mele sunt scuterul, casa de marcat și aparatul de cafea);
– telescopul;
– mi-au plăcut foarte mult jocurile cu 100 de întrebări de la Editura Litera, în articol l-am așezat pe cel despre dinozauri, favoriții mei, dar mai sunt și altele (despre știință și invenții, de cultură generală, despre animale sau despre Terra);
– am fost plăcut surprinsă să găsesc multe articole cu și despre dinozauri (cărți, origami, autocolante, căciuli, scaune, jucării);
– cartea Micul Prinț în ediție pop-up;
– zona cu articole pentru fitness (benzi elastice, gantere, aparatul pentru abdomene :);
– raionul cu vinuri românești;
– ceaiurile Yogi Tea (mai ales cel cu curcuma);
– piesele de turtă dulce din care puteai construi o căsuță;
– săculeții cu nuci și alune de pădure și cutiile cu cadouri cu smochine și curmale;
– în cadrul Carrefour Grand Arena există un raion Cărturești – și deși are, cel puțin deocamdată, doar cărți, nu și alte obiecte dăruibile, m-am bucurat mult să-l descopăr aici. Doar cărțile sunt întotdeauna și și :) Mai sunt 2 rafturi cu selecția Cărturești pentru Carrefour în Cluj și Iași, deschise zilele acestea.

Cumpărături cât mai liniștite! Și nu uita să fii bun și cu tine. Asta nu înseamnă neapărat să-ți cumperi cadouri cu nemiluita, ci să încerci să fii prietenul tău cel mai bun: să te asculți, să te dojenești, să te încurajezi, să te scoți la o plimbare și o discuție… dacă Moș Crăciun nu e bine, nimeni nu primește cadouri, nu?

4 Comments

 • Reply Claudia December 25, 2021 at 8:01 pm

  Ce post minunat si ce idei bune de cadouri sau pentru folosinta personala! Aranjamentele sunt superbe si juxtapunerea obiectelor exceptionala. Ma duc cu gandul la sarbatorile din amintiri dar intr-un mod modern, updatat pentru 2021, daca pot spuen asa … Craciun fericit si linistit!

  • Reply Aveți și pe roz December 28, 2021 at 11:29 am

   Crăciun fericit! Și mulțumesc pentru mesaj, mă bucur că-ți găsești inspirația și aici.

 • Reply Oana December 27, 2021 at 3:21 pm

  ❤️

 • Leave a Reply

  *