Încă una cu fustă plisată

April 10, 2017

Eu am 3 fuste plisate: pe aceasta, luată de la H&M, la ultimele reduceri (cu 30 lei), pe cea Uniqlo și încă una ASOS, găsită la miniPRIX (pe care o să o pozez curând).

Dar, în afară de fusta de lână de la Uniqlo (prinsă și ea la reduceri), celelalte 2 nu merită luate acasă. Sunt din poliester și desi le-am purtat de maximum 3 ori pe fiecare, deja nu mai arată așa bine. Din cauza materialului se agăță foarte ușor, așa că s-au dus câteva fire. În schimb, fusta de lână, deși purtată obsesiv iarna aceasta, rezistă eroic.

Morala o știți: să nu ne mai aruncăm asupra reducerilor, să alegem materiale mai bune, chestii mai puține și de calitate. Mi-o zic și mie, nu doar vouă :)

tinuta cu fusta plisata

ce port intr-o zi obisnuita

adidas raf simons si geanta cambridge satchel company

duminica in parc

sneakers and plated skirt

tinuta de zi cu zi

Mi-am făcut cocul meu într-o parte, freză la care apelez când nu-mi stă deloc părul și doresc să scap în 3 minute de aranjarea lui. Am și filmat ceva, o să fac curând (sper) un articol cu tot felul de coafuri ușor de făcut.

Voi ce ținută tot purtați primăvara aceasta? Eu recunosc că apelez destul de des la fustele plisate, mă scot rapid din orice încurcătură.

2 Comments

 • Reply Maria April 24, 2017 at 8:29 am

  Nu stiu de ce, mie mi se pare ca nu-mi stau deloc bine fustele astea. Desi imi plac mult.

  • Reply Aveti si pe roz April 26, 2017 at 7:57 pm

   Poate ți se pare :) Dă-le o sansă, poate ai o surpriză. Dacă nu e una plăcută, renunți.

  Leave a Reply

  *