La ce asortam o geanta animal print?

September 9, 2012

Povesteam in iunie despre tendintele verii 2012. Iata ca a venit vremea sa vorbim si despre ce se poarta in toamna aceasta. Iar primul lucru pe care trebuie sa il retineti este: se pooooooooooarta animal print!! Insa, atentie! Asta nu inseamna ca trebuie sa va imbracati din cap pana in picioare in felina. Un mic accent: o geanta, un tricou, un guleras sau niste bretele sunt suficiente. Iata de ca am pornit in crearea tinutei de la o geanta cu un astfel de imprimeu.

geanta-animal-print-new-look

A iesit o tinuta lejera, dar care nu va trece neobservata. Poate fi purtata la film, o terasa, la un eveniment mai putin formal sau… unde va inspira.

fata-blonda-cu-sacou-turcuaz

A! Si pentru ca vorbeam despre tendintele toamnei, printre ele se numara si mustatile! Da, da, mustatile. Folosite pe tricouri, in forma de cercei sau decorand un pandantiv, sunt un must in garderoba unei fete sic.

tricou-cu-mustata-si-geanta-animal-print

Si acum tinuta, realizata in intregime cu haine si accesorii de la New Look. Iar cititoarele blogului primesc saptamana aceasta (de luni pana duminica) o reducere de 10% la produsele care nu se afla in alte promotii. Tot ce trebuie sa faceti este sa ziceti la casa (in orice magazin New Look din tara) parola “avetisiperoz”.

tinuta-cu-sacou-si-geanta-animal-print

 detaliu-geanta-new-look

fata-cu-sacou-turcuaz-new-look

fata-blonda-cu-geanta-animal-print

 bratari-new-look

 geanta-animal-print-si-pantofi-ecosez.

geanta-animal-print-pantofi-si-accesorii

 tricou-cu-mustata-new-look

curea-maro new look

fata-pe-canapea.

fata-in-jeansi-pe-canapea

geanta-animal-print-si-accesorii new look

fata-blonda-pe-canapea-verde

pantofi-ecosez

No Comments

Leave a Reply

*