O garderobă capsulă începută cu ocazia reducerilor

July 7, 2017

După succesul fulminant al articolului-episod-pilot despre garderoba capsulă ce pornea de la filosofia #câte5, am decis să mai fac câteva episoade.

Pentru primul, mă voi folosi de prilejul reducerilor verii și voi face câteva sugestii despre cum putem începe o garderobă capsulă. Am ales 10 obiecte din mall-ul prieten, Sun Plaza, am alcătuit câteva ținute cu ele, am adăugat câteva sfaturi și idei, plus o animație cu personajul eu, pe care cred că deja îl stiți.

garderoba capsula de la reduceri

12 Comments

 • Reply Anca July 7, 2017 at 6:02 pm

  Cat de frumos! Îmi place mult!

 • Reply Diana L. July 8, 2017 at 11:05 am

  Sunt frumoase alegerile, dar nu exista nici link-uri către produse, nici preturi. Poate este intenționat, dar ar fi totuși informații importante. Și apreciez modul jucăuș de prezentare, însă devine obositor de urmărit cu atâtea culori și fondul închis. Articolele blogul sunt foarte interesante, mai ales cele referitoare la călătorii și liftstyle, ideile grozave, însă uneori mi se pare ca e prea colorat și greu de citit, mă refer la post-urile încărcate și cu fotgrafii și cu scris colorat și animații etc… În rest, îmi plac multe dintre combinațiile tale, și iti admir mult cumpătarea și produsele “vanate”.

  • Reply Aveti si pe roz July 8, 2017 at 8:17 pm

   Articolele sunt grupate în categorii: 300, 600, 1000 lei. Deci e destul de simplu de intuit un preț. Acesta nu există deoarece, fiind toate alese de la reduceri, prețurile se modifică de la o zi la alta și nu am dorit să induc pe nimeni în eroare. Iar sub fiecare fotografie este scris magazinul de unde provine articolul cu pricina. Și am zis că toate-s luate de la Sun Plaza. Deci destul de simplu de găsit.

   Nu am pus link-uri, în primul rând pentru că nu toate magazinele au aceste produse online (oricum am observat că site-urile nu-s deloc actualizate, mai ales în perioada reducerilor) și apoi, fiind reduceri, produsele dispar rapid de pe site (și raft).

   Eu nici nu am dorit să îndemn la cumpărarea unor anume produse, ci să arăt că 10 obiecte pot alcătui bazele unei garderobe capsulă. Și chiar invit, mai ales de data aceasta, la hoinăritul prin magazine: așa este mai simplu de urmărit produsele aflate la reduceri în care chiar merită investit, de simțit materialele, de ținut bugetul în frâu, de probat și de construit “pe viu” o garderobă capsulă.

 • Reply Anca July 8, 2017 at 11:06 am

  Foarte fain proiectul tau! Plin de originalitate! Mi-ai facut pofta de incercat cateva mixaje noi.

 • Reply Laura July 10, 2017 at 10:29 am

  Sa stii ca m-ai facut sa imi iau fusta cu flori. Si daca tot am fost la Sun Plaza si am vazut ca ai pus ca au cosmetice coreene, am pacatuit si ceva la Bebe Tei. Multumesc… cred :))

  • Reply Aveti si pe roz July 11, 2017 at 9:39 am

   Hehe, și eu păcătuiesc la Bebe Tei. Încerc să fie căt mai rar. Și să țin ptodusele sub control.

 • Reply Laura July 11, 2017 at 6:47 pm

  Băi, ați făcut tare fain! Îmi place mult de tot animația, dar și obiectele alese, pozele, ideea, tot. Cel mai tare mă tentează geanta și fusta. La geantă mai erau și alte culori?

  • Reply Aveti si pe roz July 13, 2017 at 1:25 pm

   Mulțumesc frumos. Da, mai erau culori (roșu, albastru), ba chiar și desenele diferă: sunt păsări, flori, tot felul de imprimeuri abracadabrante.

 • Reply Maria July 29, 2017 at 10:41 am

  Hahaha, ce tare e! Tu desenată ești delicioasă. Iar dintre haine, preferatele mele sunt sandalele ZARA ce par niște bomboane și fusta plisată. Inutil să-ți spun că mi le iau și eu, nu? Sper să mai fie.

  • Reply Aveti si pe roz July 31, 2017 at 2:49 pm

   S-ar putea să mai fie. Dacă nu, poate găsești alte chestii delicioase.

  Leave a Reply

  *