Prin oraș, cu un hanorac-pădure, o sacoșă-prelată și niște mingi de tenis în picioare

May 31, 2020

hanorac burton si sacosa de panza handmade

street style bucharest

idei tinute sport casual sacosa de panza handmade si adidas pharrell

crown bonded pullover burton

adidas pharrell

hanorac burton si ochelari kaibosh pharrell adidas tennis ball and white pants marni

sport casual

Am purtat:

hanoracul este Burton, luat de la magazinul Boarder’s – un magazin foarte drag mie, deși nu fac neapărat parte din categoria sa de public țintă :) Și nu zic asta doar pentru că este curatorat și deținut de 2 prieteni buni, dar aici și la fratele său, Surmont, găsești echipament strașnic pentru tot felul de activități de oameni prieteni cu trupul & mintea lor: snowboard, kite, surf, ciclism, drumeții. Eu nu fac mai nimic din toate acestea, dar cum brandurile cu pricina, printre care și Burton, au și linii vestimentare pentru oraș făcute cu iubire & respect pentru design, funcționalitate și planetă, îmi mai aleg de aici câte o piesă demnă de #câte5.

pantalonii sunt Marni, îi iubesc teribil;

sacoșa este realizată de al meu Sorin dintr-o veche prelată militară, am povestit mai multe despre nașterea ei pe platforma Alege Sustenabil pe care scriem amandoi despre ce facem noi pentru a avea un trai cu mai puțină risipă;

ochelarii sunt o colaborare dintre un brand de modă, HAiK, și unul de ochelari, KAIBOSH, iar modelul se numește Two Way deoarece brațele se pot roti, iar astfel ochelarii se pot purta și “pe dos” dezvăluind altă culoare. Ai mei sunt roz și roșu, mai erau și alte combinații.

încălțările sunt tot o colaborare: Pharrell Williams x adidas Stan Smith, iar modelul poartă numele Tennis Pack deoarece textura lor chiar este una asemănătoare cu a unei mingi de tenis. Îi am de ceva ani, i-am luat de la Londra din magazinul OVERKILL din estul orașului.

Niciuna dintre piese nu a fost foarte ieftină, dar dacă alegi să cumperi mai puțin, mai bun și mai pe gustul tău, poți alege să dai pe 5 piese fantastice cât ai fi dat pe 10 așa și așa. Sau chiar pe mai multe, deoarece investiția va merita. Încălțările-mingi de tenis au făcut 4 ani de când sunt cu mine, pantalonii au vreo 3, ochelarii 2 – și toate articolele sunt încă impecabile. Și multe alte piese din garderoba mea sunt titulare de ceva vreme și te sfătuiesc și pe tine să cauți să nu te mulțumești cu merge și așa, aceste articole ajung să nu meargă de multe ori la plimbare. Iar a deține mai puțin nu înseamnă nicidecum a avea mai puțin. Ba chiar m-așa hazarda să spun că dimpotrivă.

2 Comments

  • Reply Silica Nedelcu June 26, 2020 at 9:05 am

    Sorin “al tau”este d esigner?Geanta este f.f.sicccc!Tinuta in intregime de asemeni.
    Te urmăresc.

  • Leave a Reply

    *