Re(începe) #InspiratiePentruDecembrie – calendarul meu de Advent pentru prietenii blogului

December 1, 2021

Este anul 6 din #InspiratiePentruDecembrie. În primii 4 am așeazat zilnic aici, în decembrie, articole cu temă de sărbătoare, anul trecut m-am concentrat pe Instagram, creând planșe #AranjateDeLiana sau alte materiale, având și pe blog articole. Anul acesta voi încerca să fac un mix căt mai echilbrat între cele 2, dar focusul va fi pe Instagram, acolo voi pune zilnic ceva – mă și ajută platforma în a crea un fel de calendar cu surprize zinice. Dar voi fi prezentă și aici, blogul rămâne principala mea casă, chiar dacă, uneori, trec mai rar pe aici. Că așa de întâmplă cu casele copilăriei, fie ele case de oameni sau de idei.

Azi se arată prima filă din Calendarul meu de Advent, #InspirațiePentruDecembrie: ornamente de brad românești, din vremea copilăriei mele.

inspiratie pentru decembrie aveti si pe roz

Unele sunt chiar acelea, am călătorit împreună prin case și timp, altele au fost alese și culese din târguri, site-uri sau de la prieteni. Deși mă înconjor cu precădere de obiecte minimaliste, simple, actuale, funcționale și splendide inima mea bate foarte tare când mă uit la fărâmele cu trecut. A căror valoare e doar în ochii privitorului. Dar mai ales în inima sa.

Chiar mă gândeam ieri, împrumutând de la cineva un spectaculos glob din acele vremuri, ce aș face dacă s-ar sparge. Să-i dau banii ar fi superfluu… ce bani? Prețul de atunci, o estimare de acum? Oricum aceștia nu l-ar face iar întreg, iar valoarea sa nu stă în faptul că e glob, ci ierbar de inimi: de-a lungul a peste 30 de Crăciunuri a strâns povești, a oglindit zâmbete și daruri, a păstrat secrete, a privit copii crescând, bunici plecând, rezoluții împlinindu-se, transformându-se sau năruindu-se. Și cred că de aceea mă emoționează atât lucrurile din copilărie: nu-s mai sunt obiecte, sunt inimi. 

Un decembrie liniștit, ne doresc!  În care să nu uităm de noi. Și de inimi. 

No Comments

Leave a Reply

*