Rochie verde, stop, pauză de tras sufletul

August 26, 2020

Deși vara aceasta a venit fără vacanța de vară, am încercat să înhaț câteva clipe de pauză ori de câte ori am putut: dintr-o felie de pepene, dintr-o mică plimbare, din prima gură de cafea fierbinte, din ultima pagină a unei cărți, din săriturile câinilor, din razele soarelui surprinse în grădină, dintr-o rochie verde, dintr-o floare răsărită în cale sau din glasul prietenilor la telefon. Să ne amintim să fim mai des recunoscători: și când nu credem că e bine, e, de multe ori, mult bine în viața noastră. Chiar și când rochia preferată se șifonează la 3 minute după ce am călcat-o :)

tinuta cu rochie verde si sacosa retro

sandale apc rochie inwear geanta de rafie

la plimbare prin bucuresti

green inwear dress

ce port vara in bucuresti

Și deși în multe reviste, emisiuni sau pagini ni se recomandă straturi peste straturi și aranjamente gândite îndelung, uneori o ținută reușită e cea care te poartă unde ai nevoie. Indiferent că asta înseamnă la piață sau la o miniplimbare de reumplut paharul sufletului cu vară.

rochie verde de vara

Am purtat:

– eșarfă de mătase;
– ochelari Polaroid;
– rochie InWear;
– sandale A.P.C.;
– geantă-sacoșă de rafie.

2 Comments

 • Reply Andreea September 1, 2020 at 5:19 pm

  Anul acesta parada modei am facut-o mai mult printre blocuri, in vizita la parinti si prin oras. Din pacate in vacanta nu am reusit sa merg. Am chiar foarte multe rochii verzi in dulap pentru ca imi place culoarea foarte mult.

  • Reply Aveți și pe roz September 1, 2020 at 6:10 pm

   Chiar vorbeam zilele trecute cu o prietena despre rochiile luate pentru a merge la magazin sau la o cafea rapidă. :) Cred că tuturor ne lipsesc evenimentele și plimbările, chiar și celor mai retrași.

  Leave a Reply

  *