Ținută 2 în 1 asezonată cu un sac de rufe

May 25, 2018

Cred că este lucru știut că îmi plac teribil gențile negenți. Recent, am mai dat peste una: la IKEA a apărut o colecție minunată: SPÄNST, o colaborare cu designerii Chris Stamp şi Maja Ganszyniec din care au rezultat piese vestimentare, de mobilier sau accesorii. Mie mi-au atras atenția, în mod special, 2 piese: sacul de rufe (pe care îl vei vedea azi) și cutia pentru pantofi transparentă – realizată din plastic acrilic (pentru etalat perechea favorită sau aranjat în ordine OCD-ista accesoriile). La favorite ar mai fi un set interesant de umerașe, un suport pentru pantofi și o geantă sport. Sorin și-a luat tricoul. Colecția e limitată și a intrat în magazine de luna aceasta. O recomand, piesele sunt din materiale bune, iar băiatul acesta, Stamp, are un magazin de haine și accesorii în LA care arată tare bine. Și piesele nu-s deloc ieftine :)

Și acum, tananaa, cum m-am plimbat eu prin Centrul vechi cu un sac de rufe după mine.

tinuta de zi

sacosa IKEA

birkenstock

blogger fashion romania rochie cos si ochelari soare

Și ținuta 2, fără rochie:

camasa cu buline si fusta plisata

tinuta cu fusta plisata fusta other stories si papuci birkenstock

sac rufe IKEA

Și deși eu nu am complicat ținutele, ci doar am dorit să arăt că poți avea, în 2 secunde, 2 ținute diferite, ele pot fi asezonate și accesorizate astfel încât să fie 2 tare diferite. Poate chiar pentru 2 momente ale zilei. Poți purta una la birou – cea alcătuită din cămașă, fustă și saboți, iar seara poți pune rochia peste, dar schimba încălțările cu unele mai elegante și înlocui sacul cu un plic – și astfel ai rapid o ținută de seară. Și nici nu mai trebuie să treci pe acasă!

la plimbare prin centrul vechi feluri de a purta o fusta plisata

Și nu, nu trebuie să porți genți extravagante, fie ele coșuri de rufe, plase de pescuit sau cutii de LEGO pentru prânz, dar mie îmi place să dau o altă funcție obiectelor. Așa nu doar că rămân alături de mine mai multă vreme, dar și creează povești ce ajung să călătorească în alte zări decât cea de baștină. Cutiile LEGO ajung la evenimente mondene, coșurile de rufe se plimbă prin centru, iar sacoșele vechi, ce stăteau triste în cămară, ies țanțoșe la plimbare, mândre că pot purta iar legume, fructe sau chiar agende importante, vise sau secrete.

Iar pentru că doresc să am din ce în ce mai puține haine, am mai purtat de ceva ori și rochia și fusta plisată (ba chiar și ochelarii roz), poți vedea pe blog câteva exemple, în articolul despre 17 obicte vestimentare cu care am alcătuit mai multe ținute. Așa că, reiau sfatul meu: cumpără mai puțin, mai bun, mai potrivit ție. Asta nu înseamnă că vei avea o garderobă mai săracă, dimpotrivă. Eu de când am început să simplific, am mereu cu ce să mă îmbrac. Chiar dacă asta înseamnă să repet, din când în când, o piesă vestimentară. La urma urmelor, e doar un semn că am ales bine.

Azi, am purtat:

– cămășă Sonia by Sonia Rykiel;
– rochie COS;
– fustă & Other Stories;
– sac IKEA;
– ochelari de soare KAIBOSH x HAIK;
– încălțări Birkenstock.

No Comments

Leave a Reply

*