Ținută de primăvară nehotărâtă: cu pardesiu și fără

February 22, 2019

Îmi plac teribil ținutele ce au sens și când încep să scot din piese. Că se numesc 2 în 1, în straturi, layere, ceapă sau alte legume – eu mereu îmi compun ținutele astfel încât să mă simt confortabil și dacă se face mai cald sau mai frig, dacă am de stat mai mult timp afară sau îmi petrec ziua mai mult în interior.

Azi, o astfel de ținută, poți găși mai multe exemple în categoria Feluri de a purta.

tinuta cu pardesiu

pardesiu si pulover

raf simpons adidas and grey pants

tinuta de primavara

adidas x raf simpons si genata retro

pulover in dungi si pantaloni gri

Și ținuta aranjată. așa cum îmi prezint ideile pe Instagram, unde, la cererea publicului, voi mai insera, din când în când în când și o fotografie cu mine. Dar rar :)

tinuta aveti si pe roz

primavara in bucuresti

Am purtat:

– pardesiu Norse Projects;
– pulover Levi’s;
– pantaloni & cămașă COS;
– ochelari Marni;
– geantă vintage;
– fes H&M din colecția Mauritz Archive;
– încălțări Raf Simons x adidas.

Ce mai doresc să spun este că acestea sunt câteva dintre articolele pe care le port foarte des, mixându-le în tot felul de combinații. Sunt alese cu grijă, pe principiul puțin și bun, de la branduri ce-mi plac, iar materiale sunt durabile și naturale: fesul și pantalonii sunt 100% lână, pardesiul și cămașa 100% bumbac, ochelarii au lentile bune, iar geanta deși e dintr-un fel de mușama plăsticoasă se încadrează în categoria modă sustenabilă deoarece e ceva luată dintr-un târg de vechituri. Chiar recomand ca în ținutele cu iz minimalisto-actual să inserezi o piesă cu poveste: oferă un strop de personalitate ținutei.

No Comments

Leave a Reply

*