Ținută necolorată de primăvară cu ceva piese pe care le-am mai purtat pe blog

April 5, 2019

Răsfoind ținutele de pe blog mi-am dat seama că multe dintre ele nu mă mai reprezintă deoarece mi-am tot simplificat stilul și garderoba, așa că o să încerc să mă organizez și să arăt mai des ce port acum. Poate te inspiră în alegerile tale.

Mie îmi place teribil ce am purtat azi și nu a fost nicidecum un ansamblu ales pentru poze, eram gata să ies pe ușă când Sorin a zis să facem repede câteva fotografii deoarece nu am mai pus demult o ținută :)

Deși aprilie, azi am purat 3 articole de lână, dimineață era cam frig. Pardesiul a fost abandonat, pe la prânz, în mașină, ba chiar, la un moment dar am renunțat si la sacou. Profit de ocazie să-ți reamintesc să-ți organizezi ținutele în straturi în așa fel încât să aibă sens și când scoți câteva piese.

minimalist outfit

tinuta de zi

aveti si pe roz tinute

sacou gant, pardesiu sandro si pantaloni cos

tinuta de primavara

garderoba capsula

tinuta minimalista

Poate ai recunoscut câteva dintre articolele vestimentare de azi, am mai purtat, pe blog, pantofii sport, ochelarii, geanta, pantalonii, ba chiar și sacoul. Nu cred că este deloc rușine să porți aceeași piesă vestimentară în mai multe ocazii, nici măcar pe social media.

Nu contează prea tare de unde e fiecare piesă, o să spun, totuși, ce am purtat:

– pardesiu Sandro;
– sacou Gant;
– pulover & pantaloni COS;
– ochelari Polaroid;
– încălțări adidas x Raf Simons;
– geantă Taie dar nu de tot.

Și gata, sper să renunț la piesele de lână până prin noiembrie!

8 Comments

 • Reply Adelina April 12, 2019 at 3:13 pm

  Oh my God, ce frumosi sunt adidasii aia! <3 <3 <3 Foarte misto outfit, lejer si fashion in acelasi timp, te prinde de minune. :)

 • Reply Ani April 14, 2019 at 11:23 am

  Șic si original…îmi place mult

 • Reply Dorina May 19, 2019 at 9:11 am

  Vai ❤️

  • Reply Aveți și pe roz May 20, 2019 at 7:56 am

   Hehe, mulțumesc, mă bucur că îți place. Este și printre preferatele mele.

 • Reply Cristina January 1, 2020 at 7:46 pm

  Mi s-a pus piticul pe adidasii astia de cand i-am vazut dar nu se mai gasesc nicaieri Am Google-it ore in sir si degeaba, ai vreo idee unde as putea incerca? Merci!

  • Reply Aveți și pe roz January 3, 2020 at 5:59 pm

   Cum spuneam în articol, încălțările sunt dintr-o colaborare adidas x Raf Simons, ce a avut loc acum ceva ani, așa că sunt mai greu de găsit apoi. Cel mult, să ai noroc să dai peste ele în vreun outlet, dar nu prea cred că ajungea acest model acolo. Sau poate pe Vestiare Collective, un site cu piese vintage de lux. Am scris despre el aici, poate te ajută.

  Leave a Reply

  *