Ținută “pe set” acompaniată de o sacoșă IKEA… mai specială

June 12, 2019

Până e gata materialul despre Democratic Design Days, evenimentul anual organizat de IKEA ce anul acesta a avut ca temă sustenabilitatea, am o ținută cu sacoșa pe care am primit-o la eveniment. Cum povesteam și pe Instagram, am primit-o în prima zi și conținea un minikit pentru zilele evenimentului: o sticlă refolosibilă pentru apă și o cană, tot reutilizabilă, pentru cafea. Bucuria a fost și mai mare deoarece sacoșa cu pricina face parte dintr-o colecție colaborare IKEA cu Virgil Abloh, fondatorul OFF-WHITE și directorul artistic al diviziei pentru bărbați Louis Vuitton ce va fi lansată pe piață în luna noiembrie. Chiar era pe lista mea de lucruri pe care voiam să le iau, așa că m-am bucurat, pe bune, de cadou și, mai ales, de idea minunată de a oferi un mic kit sustenabil pentru zilele festivalului. Așa că, pe lângă organizarea impecabilă, s-a reușit și evitarea risipei de pahare sau sticle de plastic ce ar fi fost presărate, cu siguranță, prin toate cotloanele și sălile evenimentului.

Revin cu materialul despre DDD, acum las mai jos câteva poze cu ținuta realizată chiar azi dimineață. Așa, pe neculori și minimalism, cum îmi place mie. Și nu, nu e ca exemplu de AȘA DA, cred cu tărie că fiecare trebuie să poarte ce i se potrivește, dar sper să te pun pe gânduri doar în ceea ce privește locurile de unde îți iei hainele: să alegi din ce în ce mai puțin de la giganții mass market, să eviți replicile, să cauți lucruri de calitate, croiuri impecabile, articole potrivite, cu adevărat, ție, ce țin mai mult de un sezon. Și să-ți amintești, atunci când tentațiile te trag de mânecă, în fața vitrinelor, că 5 rochii grozave sunt la multe decât 35 așa și așa. Ba chiar poți da pe ele cât pe vreo 20 dintre cele incerte de dinainte și tot ieși în câștig. Pe toate planurile.

costum de vara virgil abloh x IKEA collab

virgil abloh sculpture bag

sculpture bag IKEA sandale birkenstock si sacosa IKEA

idei de tinute de vara

Am purtat:

– sacou & pantaloni Sandro;
– tricou Head;
– ochelari de soare Marni;
– sacoșă IKEA x Virgil Abloh;
– sandale Birkenstock din material textil – unul dintre cele 5 obiecte cumpărate în anul în care am achiziționat doar 5 piese vestimentare. Revin și cu cel articol, da :)

No Comments

Leave a Reply

*