Tot felul de coronițe de Crăciun. De brad și nu numai.

December 11, 2017

Pentru episodul de astăzi din serialul zilnic al lunii, #InspirațiePentruDecembrie, am pregătit câteva coronițe de Crăciun. Ce îmi plac tare deoarece sunt echivalentul fustelor plisate pentru decorațiile de Crăciun: merg folosite într-o mie de feluri.

coronite pentru craciun idei de craciun
decoratii de craciun idei pentru craciun
decor minimalist de craciun coroana de brad
coronite minimaliste decorarea mesei de craciun
xmas deco idei de coronite pentru craciun
altfel de coronite de craciun idei pentru craciun
inspiratie pentru decembrie diy xmas deco
coroane de craciun xmas home deco
idei pentru decembrie idei pentru decorat casa
coronita de craciun din citrice xmas wreath
home decoration xmas ideas
december ideas christmas time

Așa cum spuneam, pot fi o mulțime de feluri de a face sau folosi o astfel de coroniță. Sper că ideile alese te-au inspirat. Eu mă mai gândeam că ar mai putea fi unele decorate cu măceșe, globuri, mosoare de ață, acadele și, bineînțeles, broșe. Dacă reușesc să strecor în program și meșterirea unei coronițe, o pozez și mă fălesc cu ea pe aici. Dacă faci tu una, m-ar bucura tare câteva poze și idei.

Iar cum cei de la Storia.ro m-au invitat la ei pe blog pentru o serie de articole despre decorațiile de sărbătoare, te invit să citești primul articol din serie. Este despre 7 lucruri care te ajută să-ți gătești casa de sărbătoare atunci când nu ai loc de brad. Am scris și despre coronițe.

Și deoarece nu cred că Etsy, Pinterst sau Tumblr sunt suficiente ca surse, am încercat să dau de urma tuturor fotografiilor folsite ca exemplu, chiar dacă pe cele mai multe le-am găsit pe site-urile de mai sus. Așadar, sursele foto sunt: anthropologie.com, marthastewart.com, domino.com, dreamywhitesonline.com, countryjade.tumblr.com, beautifulhouse.com.au, hhomedecoration.com, food52.com, cocoonhome.com, inspirationlane.tumblr.com, camillestyles.com, riciclotutto.it, myparadissi.com, tidbits-cami.com, amymerrick.bigcartel.com, craftberrybush.com, blulilly.tumblr.com, juriannematter.nl.

Dacă am omis ceva, este doar din cauză că, uneori, din cauza preluărilor în lanț este foarte greu de dat de urma unei fotografii. Așadar, dacă știi că vreuna dintre ele este din altă parte, îmi poți da un mesaj și voi face imediat completarea.

Mâine, un episod nou din proiectul zilnic de Sărbători, #InspirațiePentruDecembrie.

No Comments

Leave a Reply

*