Vacanță austriacă în Linz și Graz. 5 zile, 4 nopți, 2 orașe.

July 20, 2019

E un material mare, la care am lucrat mult, dar cu bucurie, a iesit un fel de microsite: 200 de fotografii, un video, multe idei cu locuri care ne-au plăcut în Linz și Graz și ponturi ce-ți pot ușura vacanța.

vacanta in linz si graz

8 Comments

 • Reply Cristina July 26, 2019 at 9:51 am

  Wow, wow, wow, sunt absolut impresionată! Mult mai bine fain decât ce am văzut pe nenumărate site-uri specializate, de călătorie. Mă inspiri, mă bate gândul să fac un fel de mini-ghid de călătorie pentru orașul în care locuiesc, iar microsite-ul vostru arată așa de bine încât am să încerc să învăț și eu cu ce se mănâncă (sunt total atehnică, dar și lipsită de simț artistic) așa că probabil va fi o learning curve sănătoasă :)

  Pot să te întreb cu ce ați făcut filmat și ce program ai folosit pentru a edita filmulețul?

  • Reply Aveți și pe roz July 26, 2019 at 12:45 pm

   Sigur că poți, deși nu cred că trebuie neapărat să pui ce dorești să faci într-o formă ce nu îți e potrivită sau pentru care ai pierde foarte mult timp și energie. Mai ales dacă ești și atehnică și nepricepută în ale artelor. Noi suntem oameni de publicitate, am lucrat mulți ani în agenții, în departamentele de creație, acum avem un mic butic de publicitate, deci cu asta ne ocupăm. Așa că folosim programe din zona aceasta, ce-s un pic mai greu de de stăpânit de cineva fără experiență. Sigur poți găsi și ceva aplicații mai simple, dar habar nu am care sunt acelea. Însă sfatul meu e aranjezi informația într-o formă ce îți este la îndemănă sau să te înhami la ceva mai simplu, un microsite chiar nu e ușor de făcut dacă nu asta e meseria ta. Dar nici nu trebuie să facem toți aceleași lucruri, nu? :)

 • Reply Maria Klösch August 5, 2019 at 2:29 pm

  Foarte frumos prezentat orasul Graz!Mult mai frumos decat este in realitate,din punctul meu de vedere .Eu locuiesc de cativa ani in Graz si cred ca este un oras destul de linistit,dar nu atractiv.

  • Reply Aveți și pe roz August 7, 2019 at 1:25 pm

   Când petreci câteva zile cred că vezi mai degrabă atracțiile, nu? :)

 • Reply Vali May 20, 2020 at 9:59 am

  Reusit material. Am fost si eu la Graz acum doi ani. Frumos. Se pare ca trebuie sa merg si la Linz!

 • Reply Raluca September 20, 2022 at 4:20 pm

  Buna ziua! Am citit descrierea orasului Graz acum deoarece ma intereseaza ca anul urmator sa mergem la Formula 1 de langa acest oras.O intrebare va rog: exista transport facil de la Graz in Spielberg? Multumesc!Frumos reportaj!

  • Reply Aveți și pe roz September 22, 2022 at 9:42 am

   Bună, nu am fost la Formula 1, dar știu că sunt legături foarte bune între orașele austriece (tren, autobuz), poate te ajută și acest link.

  Leave a Reply

  *