Unde-mi vopsesc parul de vreo… 13 ani

March 24, 2016

Pentru ca multe m-ati intrebat despre cum si unde imi fac eu parul, iata: de mai bine de 10 ani ma duc la Moni’s Line. Ma trimisese la ei frate-meu, care auzise de la colegele din agentia de publicitate unde lucra atunci despre acest Ionut (sotul Monicai din denumirea salonului, cu care lucreaza impreuna) care face miracole. Si am zis sa incerc.

Si a fost ca-n povesti, de la inceput. Serios. Eu aveam un fel de roscat atunci, voiam sa mi-l deschid, iar Ionut mi-a explicat cum e bine sa fac asta in pasi, sa nu imi nenorocesc parul si sa vad, pe parcurs, si ce mi se potriveste. Am ajuns la blond si asa am ramas o vreme. Apoi Ionut a trebuit sa suporte dezamagirile din viata mea ce se traduceau, ca la mai toate fetele, in dezmat pentru par: m-am tuns scurt, m-am facut bruneta, am avut breton. Imi reveneam rapid din drame si i-am spus sa nu mai mai ia in serios niciodata, indiferent ce spun. Sa ramanem la lung, drept si blond.

Bine, marturiresc ca am avut deraieri, deh, ca in orice relatie, si din motive de comoditate si timp (uneori si de curiozitate), am aplelat (pentru o scurta vreme) si la alte saloane. Intr-un timp munceam 14 ore pe zi si cum aveam un salon fix langa agentie, ma duceam acolo cand reuseam sa “fur” o pauza. Altadata o prietena a vrut sa imi recomande nu stiu ce loc unde e ieftin si bun. Si tot asa, am fost prin cateva locuri, destul de cunoscute si deloc ieftine. A fost dezastru. M-am intors repede la Ionut, care vazand in ce hal aratam a gumit spunandu-mi ca am vopsea de oua in cap. Apoi mi-a tuns parul pana la umeri si ne-am reapucat de treaba. Asta a fost acum vreo 5 ani si nu-mi mai trece prin cap sa mai exeperimentez alte locuri sau sa cred ca in alta parte iarba – sau blondul – sunt mai apetisante.

Nu zic sa mergeti unde merg eu, Ionut nici nu stie ca scriu acest articol, spun doar ca daca gasiti un loc care chiar vi se potriveste, sfatul meu e sa nu mai experimentati. Si nici sa fiti ca sotiile alea plictisite de prea mult bine si sa va intrebati cum e dincolo de gard. Realitatea e ca, de cele mai multe ori, nu e deloc mai bine. Dimpotriva.

Si acum iata cateva culori din ultimii ani.

tinute de seara aveti si pe roz pulovar negru si fusta cu buline
fashion blogger tinuta retro cu rochie rosie cu buline si pantofi asos aveti si pe roz tinute
rochie cu flori ali express tinuta cu alb si negru
blogger fashion in paris rochie zara ali express
fata blonda cu bluza rosie rochie de mers la mare

Voi unde mergeti? Cum va intelegeti cu stilistul vostru?

8 Comments

  • Reply Daniela March 24, 2016 at 12:40 pm

    Eu merg numai la Adina Barbu, la Fason Salon. O iubesc efectiv. In toate momentele fericite ale vietii mele doar ea mi-a facut parul. Uneori i-am cerut imposibilul, cum a fost cand am nascut si am vrut sa imi aranjeze parul in asa fel incat sa arate bine pana cand ies din spital (da, mai intai am fost la coafor si dupa aia am plecat sa nasc). Si da, coafura a rezistat :))). Ea mi-a aranjat parul cand m-am maritat, cand am botezat copilul, cand am un eveniment sau pur si simplu cand vreau sa am o stare de spririt buna. Si tot ea ma tunde, regula de baza fiind sa nu necesite efort de aranjare din partea mea. Si asa e. Imi usuc parul cu putin volum si arata mai mult decat decent.
    P.S. nu stiu de ce nu pot sa atasez poze, ca va aratam si evolutia mea din ultimii ani

    • Reply Aveti si pe roz March 24, 2016 at 10:35 pm

      Poti lasa un link daca le ai undeva (chiar si pe Facebook).

  • Reply Vio March 25, 2016 at 8:58 am

    Nu stiu unde sa ma uit. Coafura in valuri, atunci cand ai rochia cu flori galbene, cred ca imi place cel mai mult. Si culoarea. Si la culoare imi mai place si cea din prima poza, cea roscata, cred ca e din articolul cu scara si cu sandalele Zara incomode, nu?

  • Reply Teodora March 28, 2016 at 7:37 am

    In anul de gratie 2006 am descoperit-o pe Katy si de atunci am urmarit-o peste tot pe unde a lucrat, in prezent gasindu-se la Evidence Unirii. De la bruneta m-a facut treptat blonda si apoi roscata si a reusit sa ma faca sa am parul lung. Un alt lucru minunat: o singura data m-a lasat sa imi revars dramele asupra parului propriu, dupa care a inceput sa imi ignore ideile proaste cauzate de diferite suferinte. Imi ofera alte idei, mult mai bune decat ce trece prin capul meu de drama queen si eu, surprinzator de docila, ma las pe mana ei.

  • Reply Maria March 29, 2016 at 10:28 am

    Stiu ce spui, eu am avut parte numai de experiente nasoale si am renuntat, acum ma vopsesc acasa. Macar stiu pe cine sa dau vina :))

  • Reply Rotaru Rodica Valentina February 19, 2019 at 2:14 pm

    Poti sa ne dai un indiciu vis a vis de preturi? ca nu prea am gasit nimic in sensul asta

    • Reply Aveți și pe roz February 20, 2019 at 7:20 pm

      Hm, e destul de greu de estimat, deoarece contează ce fel de păr ai (lung, mediu, scurt), ce dorești să îi faci (tuns, vopsit, șuvițe, rădăcini, coafat etc.), cu ce fel de produse (au mai multe tipuri de vopsea, șampon și altele), cât durează operațiunea, câte produse se folosesc și altele asemenea. Cel mai bine e să le dai un telefon.

    Leave a Reply

    *