Câteva imagini foto și video surprinse în Parcul Natural Văcărești și un mod de a-l ajuta

September 15, 2021

Am îmbinat câteva pasiuni de-ale mele: hoinăritul prin natură, slava adusă răgazului și zilei de AZI, adunarea ingredientelor pentru articole și pentru compozițiile #AranjateDeLiana – poate știi proiectul meu cu planșe din pădurile și parcurile din București (aici e primul episod, mai multe exemple poți vedea pe Instagram) – așa că am plecat la o plimbare prin Parcul Natural Văcărești.

Las mai jos câteva cadre, alături de îndemul de a-l vizita. Or valora imaginile cât 1000 de cuvinte, dar natura văzută pe viu e, cu adevărat, neprețuită.

delta vacaresti panou

parcul vacaresti

in vizita in parcul vacaresti

la plimbare prin parcul natural vacaresti

flori in parcul vacaresti

delta vacaresti

biodiversitate parcul natural vacaresti

delta vacaresti bucuresti

parcul natural vacaresti

parc natural urban vacaresti

parcul natural vacaresti bucuresti

prin parcul natural vacaresti

lacul vacaresti

punct de observatie delta vacaresti

Și câteva cadre video:

Am realizat, cum altfel, și o planșă de tipul #AranjateDeLiana cu bucățele căzute pe aleile parcului – nu am dorit să rănesc în niciun fel natura.

M-a bucurat teribil ca aceasta să ajute un pic, pe partea vizuală (alături de compoziția despre kitul de participare), un proiect foarte pe gustul meu: pe 26 septembrie are loc Sun Challenge Văcărești – poți alerga pe unul dintre traseele parcului (de 5, 10 sau 21 km), iar taxa ta de participare va merge către Asociația Parcul Natural Văcărești care va folosi banii în programe de conservare pentru vidre. Fisura mea de menisc nu-mi dă voie să fac asta, dar poate o poți face tu. Sau poate dai vestea mai departe. Puterea e a mușuroiului, nu-i așa? Și fiecare dintre noi are un rol.

No Comments

Leave a Reply

*