Ce am adus acasă din magazinele nou deschise la Sun Plaza

October 12, 2017

Cred că ați observat că, din când în când, povestesc despre ce se mai întâmplă în Sun Plaza. Îmi place mult de ei deoarece, chiar dacă sunt un mall, acceptă comunicarea ce nu promovează neapărat consumerismul cu ochii închiși. Eu am povestit, cu binecuvântarea lor, despre 5 încălțări de vară ce pot părea 25, despre 5 lucruri alese de la reduceri sau obiecte ce ne amintesc de locuri dragi.

Așa că, mândră de o așa colaborare, m-am obișnuit să merg destul de des pe la ei, mai ales că au singurul Bebe Tei în care m-am încumetat să intru. De-a lungul lunilor am fost plăcut surprinsă de schimbările ce se petreceau acolo, de inițiative lăudabile cum au fost cele cu biblioteca sau donarea de sânge, de expoziții, modificări și extinderi.

Și m-am folosit de prilejul deschiderii celor 27 de magazine noi să prezint o nouă animație cu personajul desenat de Sorin după mine și să vă spun care noutăți mi-au plăcut cel mai mult.

Cu povesteam și în animație, eu m-am bucurat de venirea NYX Cosmetics – care-s cruelty free (ieeei). Am fost în vizită, dorindu-mi un ruj mat. Mi-a fost tare greu să aleg unul, au zeci de nuanțe și categorii: rujuri mate stick, mate lichide, mate varianta nouă, mate clasice, mate hidratante sau cu aspect metalic mat. Și nu cred că am reținut tot. Am ales un fel ruj (mat, cum altfel?) în formă de pix-creion (se apasă pe capătul rujului, la fel ca la un pix).

tricou forever 21 si articole pepco articole pepco pentru caini si ruj nyx

Forever 21 este un mamut de la care recomand consumul cu moderație. Mie îmi plac unele tricouri (scormoniți și la raionale de bărbați chiar dacă cumpărați pentru voi – tricoul meu cu pinguini – sunt pinguini? parcă le spunea altfel, hmm… este de la bărbați), au șosete faine, am văzut niște pulovere interesante cu modele de Crăciun și aș mai recomanda și produsele Disney. Am văxut câteva interesante acum, la ei. Eu am o slăbiciune pentru ele (mai ales pentru tricouri și hanorace) și le caut peste tot (C&A, Uniqlo, H&M, ZARA, Forever 21, magazinele Disney, ba chiar acum au o colecție Disney și la Pandora – ce tocmai și-a deschis magazin și în Sun Plaza).

igor eu si igor

Aici port tricoul despre care vă spuneam, iar păturica și jucăria os sunt de la Pepco. Și aici recomand cumpătarea, mai ales că prețurile sunt tare mici și poți fi tentat să pui “nimicuri” în coș până când ajungi la o sumă deloc mică.

Pălăria galbenă e din excursia de la Stockholm. Dar Sorin, atunci când mă desenează, face mereu referire la lucruri reale, așa că am dorit să vă arăt că ea există. Plus, îmi place mereu aruncarea aceasta, în proiectele noastre Sun Plaza, între real și animații.

noi magazine la sun plaza

Culmea, păturica a fost denenată când am gândit animația, nu știam că voi găsi una foarte asemănătoare la Pepco.

Iar despre LEGO, cred că vă mai amintiți clutch-ul meu roz ce, de fapt, era un lunch box LEGO. Nu am avut vreme să mai trec și pe la ei (oricum era mare hărmălaie la magazinele nou deschise), dar o să mă duc curând, mai ales că intentionez să îmi fac niste borșe din piese LEGO.

idei de purtat blugii cos dress and pink lego clutch

Să îmi spuneți cum v-a plăcut articolul, ce lucruri demne de menționat ați mai văzut în Sun Plaza, ce chestii ați mai vânat, aflat și adunat. Și… alegeri înțelepte vă doresc!

13 Comments

 • Reply Ana October 12, 2017 at 1:48 pm

  Sunt pufini! Sper sa ajung prin Berceni sa-mi si eu unul ca tare mult imi plac “papagalopinguinii” astia :) Cat despre moderatie si Pepco….:)))))

  • Reply Aveti si pe roz October 12, 2017 at 6:26 pm

   Pufini, da. Ai dat iama în Pepco? Mărturisește. Eu am luat doar chestiile astea 2, sunt o eroină a cumpătării.

   • Reply Ana October 14, 2017 at 7:48 am

    Meriti o statuie, mica, din materiale reciclate, Eroiana Cumpatarii, te punem la intrare in mall-uri :))
    Marturisesc fapta si nu-o regret decat in fata casei de marcat :) #fanluminite

 • Reply Diana October 12, 2017 at 10:20 pm

  Pufini? Ce fain. Eu ma gandeam la tucani. Cat despre Pepco, ce bine ca ai scris. Si eu aveam nevoie de o paturica pentru Iancu.

 • Reply Marius October 16, 2017 at 8:58 pm

  Nu știam de Lego și Pepco, e o veste buna. Chiar si Pandora, ca tot vin sarbatorile si ii rezolv pe toti ai casei dintr-un foc.

 • Reply Monica November 7, 2017 at 12:33 pm

  Am fost și eu la NYX și Forever 21, mersi de ponturi, nu stiam, desi Sun Plaza e destul de apeoape de mine, Am plecat cu 4 rujuri, 2 tricouri (unul fix ca al tau) si o fusta plisata (tot dupa tine m-am luat).

  • Reply Aveti si pe roz November 8, 2017 at 2:30 pm

   Să le porți cu drag. Totuși, 4 rujuri nu-s cam mult? :)

 • Reply Laurentiu November 11, 2017 at 6:50 am

  Pe mine chiar m-a bucurat deschiderea noilor magazine, Lego si Pepco. Nu e cel mai spectaculos mall, dar are multe avantaje: pe langa ca stam destul de aproape, e metrou pana acolo, Cora, Leroy Merlin, Bebe Tei.

 • Reply David December 16, 2017 at 3:39 pm

  Util material, habar nu aveam ca e Lego la Sun, o sa-l duc pe pustiul meu. Multumesc.

 • Leave a Reply

  *