Ținută cu câteva favorite… cam nepractice

August 20, 2020

Toate articolele de azi îmi plac tare, tare, dar unele dintre ele nu-s tocmai comod de purtat – sau poate m-am obișnuit eu prea mult cu uniformele: blugi + tricou + Birkenstock sau rochie + încălțări sport + sacoșă de pânză :)

all black for summer

Maieul cu buline este, de fapt, un body – singurul articol de la ZARA pe care îl am – încerc să nu cumpăr piese fast fashion (mă rezum la cele UNIQLO și Muji, rar COS), dar bulinele m-au sedus. Articolul cu pricina e cu mine de vreo 2 ani, dar îl port a doua oară deoarece îmi e un pic mare și bretelele îmi alunecă des de pe umeri. Plus, fiind body, nu e cel mai rapid & simplu de manevrat.

Fusta îmi e și ea tare dragă, este o creație a Ludmilei Corlățeanu – e spectaculoasă, dar cam nepractică, mai ales pentru străzile din București.

Nici rucsacul (e de la IKEA, am povestit mai multe despre el în materialul despre articole achiziționate recent de la IKEA) nu e cel mai potrivit pentru oraș – îl recomand pentru o ieșire la picnic sau la plajă, de urcat în mașină sau pe bicicletă și dat jos la destinație. E ușor, dar destul de voluminos și cam rigid, așa că dacă îl și încarci serios nu e tocmai comod de cărat în spate, mai ales la 30 de grade. Dar e superb! Bine că sandalele și ochelarii sunt de cursă lungă! :) Ba chiar sunt printre piesele cele mai purtate vara aceasta.

vara in bucuresti

rucsac IKEA si top cu buline si fusta lunga

tinuta de vara cu buline

Combinația îmi e dragă și pentru că este foarte versatilă – îi poți adăuga niște sadale prețioase și un plic și se transformă în ținută de seară, poți pune o cămașă deasupra topului și devine o combinație pentru birou sau pentru o ieșire la terasă, îi poți asorta o maletă și un sacou și devine un ansamblu șic de purtat în multe locuri, merge cu o canotieră, cu o eșarfă la gât sau în păr, cu sandale, cu bocanci sau chiar și cu balerini.

top zara fusta ludmila corlateanu si rucsac IKEA

Am purtat:

– ochelari de soare Marni;
– top ZARA;
– fustă Milla Milla, brandul Ludmilei Corlățeanu;
– sandale A.P.C.;
– pulover Dobber;
– rucsac IKEA.

Tu ai astfel de favorite nu tocmai practice? Deoarece da, ne putem da voie să avem și câteva astfel de piese, doar și celui mai sănătos stil de viață îi putem asorta, din când în când, niște cornulețe ca-n copilărie și un castron plin ochi cu cartofi prăjiți.

No Comments

Leave a Reply

*