Un site de unde-mi iau des cosmetice, un loc bun și pentru cadouri ce au șanse mari să fie apreciate

December 6, 2019

De când am ales să-mi iau cosmetice mai curate, mi-am intensificat căutările de locuri unde aș putea găsi ceva pe placul meu. Am câteva de la noi, despre care am tot pomenit pe blog, Instagramul Aveți și pe roz sau pagina de Insta creată special pentru produsele cosmetice netestate pe animale și cu cât mai puține nenorociri în ele, IepuriiNuAuNevoieDeRimel, și altele din străinătate. Despre unul dintre ele povestesc azi, deși și despre el mai mai amintit.

Cult Beauty e un site din UK care adună o mulțime de banduri interesante de cosmetice. Transportul e gratuit dacă comanzi produse peste 40 de lire (o sumă rapid de atins, mai ales dacă obișuiești să-ți iei rar cosmetice), iar coletul ajuge rapid, acasa. Inutil să zic că produsele sunt originale, eu nu recomand decât astfel de site-uri și de magazine și te sfătuiesc și pe tine să alegi să-ți cumperi cosmeticele (și nu numai) din locuri sigure. Falsurile sunt nu doar ilegale, dar îți pot provoca multe neplăceri, mai ales dacă este vorba despre cosmetice.

Iată câteva produse pe care le am eu acum, de la ei.

cullt beauty - de unde imi comand eu cosmetice

Unele se găsesc și la noi (Rahua și Dr. Barbara Sturm la Madison, The Ordinary la Bebe Tei la Douglas – deși aici nu am văzut fondul de ten, Kevin Murphy la Top Line), iar altele în alte magazine sau site-uri din străinătate, dar mie imi place să comand destul de des de la ei deoarece aici găsesc laolaltă multe produse ce mă interesează, site-ul e unul bine structurat și plăcut plăcut ochiului, în plus, au mereu oferte și promoții interesante – acum au un Advent Calendar cu oferte zilnice, reduceri la palete de machiaj, produse oferite gratuit când comanzi de o anumită sumă, plus altele pe care sigur le-am ratat, dar pe care le poți aminti tu dacă le descoperi.

Și pentru că îmi place să recomand branduri, nu produse, de la Cult Beauty aș da mai departe: Drunk Elephant, NIOD, Dr. Barbara Sturm (unele produse sunt și la și la Madison), Tata Harper, Herbivore, Kevin Murphy, Verso (și la Madison), Susanne Kaufmann (se găsește și la MioBio), Indie Lee. Reamintesc și faptul că ar fi bine să-ți comanzi doar produse pe care chiar le vei folosi, altfel e o risipă de bani și resurse, ocupi loc inutil în dulap, poluezi inutil și riști să arunci multe produse ce vor expira, nefiind folosite.

Voi povesti și despre alte locuri de unde îmi cumpăr produse cosmetice, până atuci ai mai putea găsi info utile aici:

șampoane care-mi plac mult;
cosmetice (destul de) scumpe, dar care-și merită banii;
5 companii cosmetice de la Madison tare pe placul meu;
7 companii cosmetice cu produse bio-eco ce au și ambalaje minimalisto-sustenabile;
5 firme de cosmetice (cât se poate de) naturale, mai puțin cunoscute.

Dacă mai ai completări de site-uri sau magazie unde se găsesc cosmetice interesante sau dacă ai testat ceva de pe Cult Beauty și ti-a plăcut tare, poți povesti despre :)

Mâine, un episod nou din serialul zilnic, #InspirațiePentruDecembrie.

8 Comments

 • Reply Florenta December 8, 2019 at 6:00 pm

  Eu de la tine am aflat de site si de atunci am devenit nedespartiti. Multumesc.

 • Reply Diana December 9, 2019 at 4:00 pm

  Bună, la recomandarea ta am încercat Kevin murphy și îmi place tare. Pot sa recomand un site de unde iau produsele alphabeauty.ro. Au preturi foarte bune zic eu pentru acest brand. În rest am sa încerc sa merg pe mana ta și pentru alte cosmetice pe viitor. Mai puțin și mai bun :)

 • Reply Catalina February 25, 2020 at 1:44 pm

  Nu am auzit de Cult Beauty pana acum. Am tras un ochi pe site-ul lor si au de toate. Si ce imi place cel mai mult este ca au si modele travel size ( o mare bila alba).

  • Reply Aveți și pe roz February 26, 2020 at 12:44 pm

   Eu un site foarte fain, cu multe lucruri bune, mă bucur că l-ai descoperit.

 • Reply Patricia October 12, 2020 at 5:26 pm

  Buna seara! Nu se platesc niciun fel de taxe vamale sau alte taxe suplimentare la comenzile de pe Cult beauty? Vad ca articolul este mai vechi si ma intrebam daca si acum este la fel. Multumesc

 • Leave a Reply

  *