14 ținute cu aceeași pereche de ochelari de soare

September 9, 2018

Am mai scris un articol despre 2 locuri de unde îmi iau ochelari de soare, ba chiar am acolo câteva dintre fotografiile de azi. Doar cred în puține obiecte și atunci e firesc să le port des și să se repete, chiar și pe blog, nu doar pe stradă.

Ochelarii vedetă de azi sunt Karen Walker – un designer care mie îmi place tare când vine vorba de ochelari, iar eu i-am luat de pe site-ul The OUTNET, un outlet online cu lucruri de designer, din grupul din care face parte și Net-a-Porter. E un loc bun de scotocit după obiecte de calitate, fiind outlet prețurile sunt ceva mai mici și se adaugă, destul de des, și extrareduceri. Așa poți avea parte de ceva mai bun (eu am dat pe aceștia în jur de 200 lei, prețul întreg fiind 1000 lei), lucru deloc de neglijat când vine vorba despre ochelari de soare. Și apoi, 5 perechi bune pe care le porți mereu sunt de preferat celor 55 așa și așa care îți strică ochii, invadează mașina, gențile și buzunarele.

Iată câteva dintre zilele îm care m-au însoțit, când alcătuiesc articole cu ținute din trecut sunt tare mândră deoarece constat că nu mai am multe dintre obiectele prezente în fotografii. Donez, vând, ofer constant din lucrurile mele pentru a avea mereu o garderobă cât mai aerisită și mai aproape de #câte5. Plus, de câte ori cumpăr ceva, încerc să scot din dulap… 5 lucruri.
.

tinuta de vara cu dungi tinuta picnic
karen walker yellow sunglasses duminica in parc
ce port in vacanta
guler de marinar aveti si pe roz la mare
pulover-si-fusta-dantela karen walker sunnies and zara kimono
ochelari-de-soare-galbeni tinuta de vara cu pantaloni in dungi
idei tinute weekend black-fleece-collection-grey-coat

În afară de The OUTNET, eu mă uit, de cele mai multe ori, după ochelari de soare prin talciocuri, alte outlet-uri sau în concept store-uri. Știu, contrastant. Din Berlin îți recomand Bikini Berlin sau mulțimea de buticuri din zona Rosenthaler Platz, la Londra Dover Street Market, Old Spitalfields Market, chiar și Selfridges sau Anthropologie, outlet-ul TK Maxx poate fi găsit într-o groază de orașe, niște exemple ar fi: Viena, Amsterdam, Berlin, Londra sau Varșovia. Mai poți încerca alte zeci de magazine cu creatori mai mari sau mai mici, buticuri vintage sau târguri de vechituri. Iar dacă ai și tu vreun loc, e mai mut decât binevenit.

2 Comments

  • Reply oana September 14, 2018 at 11:22 am

    Eu de la tine al aflat de acest site si sa stii ca mi-am luat cateva lucrusoare. Am o rochie de ocazie de la Alice + Olivia, niste sandale MK si ceva cercei si o carcasa de telefon Moschino. Asa ca iti multumesc.

  • Leave a Reply

    *