Paște, pregătiri și acasă

April 4, 2018

Probabil știi că sunt și om de publicitate. Acum 3 ani, am lăsat munca în marile agenții și acum lucrez într-o agenție mică, a mea, de acasă.

Așa că încerc, cât se poate de des, să îmbin munca de publicitar cu ce fac pe blog și să tratez subiectele de aici ca un brief de creație. Unele subiecte mă inspiră să le așez sub formă de postere, altele devin video, animații, microsite-uri. Iar altele sunt proiecte ale agenției de creație pe care aleg să le pun și aici. Cum este cel de azi, un video pentru unul dintre clienții mei favoriți – Sun Plaza – ce va rula pe ecranele din mall. Și-s favoriți chiar dacă sunt un mall. Sau tocmai de aceea. Pentru că și-au dat seama că nu este doar despre a cumpăra, program până la refuz, cantități uriașe și goana prin magazine. Comunică firesc și își lasă colaboratorii să facă la fel.

Iar clipul de astăzi, pe care am dorit să-l pun și pe blog, este exact despre aceste lucruri. Și mă bucur să spun că a fost realizat în întregime de 2 oameni, Sorin și cu mine.

Am făcut și câteva fotografii, de data aceasta, special pentru aici:

usturoi verde

drob vegetal

drob fara carne

cos vechi de sarma

oua si cozonac

Pentru mai multe detalii despre felurile de mâncare, poți reciti articolul de anul trecut despre ouăle vopsite natural sau despre drobul fără carne. O să încerc, zilele acestea, să vopsesc și câteva ouă în culori mai închise – albastru sau mov, să vedem ce iese. Voi folosi varză roșie sau afine. Dacă ai făcut și tu astfel de meștereli și experimente și dorești să le împărtășești aici, comentariul tău este mai mult decât binevenit. Sau dacă știi vreun loc unde se găsesc ouă albe… cred că ar fi mai potrivite pentru culorile deschise.

oua vopsite natural

pregatiti pentru paste

Dintre magazinele nou deschise la Sun Plaza mi-a atras atenția Sofiaman, magazin românesc cu pijamale și lenjerie intimă. Produsele sunt din bumbac de calitate și deși modelele nu-s foarte multe și nici exagerat de moderno-wow, sunt multe chestii interesante. Capotul acesta e de la ei:

halat casa sofiaman

Iar la English Home au multe lucruri de folos pentru amenajarea mesei de Paște, în plus, au reduceri de 70% la multe articole. Aceste lumânări decorative au fost în jur de 8-9 lei, nu mai țin minte exact, prețul întreg fiind 30 lei.

lumanari oua

Și le poți folosi pentru a decora masa, ca suport pentru cartonașele cu nume sau chiar oferi în dar, de ce nu?

idei pentru masa de paste

Eu îți urez un Paște plin de liniște, petrecut oriunde îți dorești mai tare! Și salut iar inițitiva Sun Plaza de a le oferi angajaților posibilitatea de a-și alege și ei locul unde doresc să fie de Sărbători.

10 Comments

 • Reply Gabriela April 4, 2018 at 2:13 pm

  Eu fac de obicei drob de ciuperci. E foarte bun.

  • Reply Aveți și pe roz April 4, 2018 at 2:18 pm

   Și eu. Anul trecut am făcut unul cu mai multe ierburi (leurdă, lobodă), acum cu mai multe ciuperci. Nu fac niciodată cu carne, nu mai mănânc de 8 ani, dar nu militez pentru asta, fiecare știe ce îi e mai potrivit. Dar poate, măcar uneori, ne gândim să consumăm mai puțin. Carne și nu numai.

 • Reply Gabriela April 4, 2018 at 2:23 pm

  Eu mănânc și carne, dar îmi plac foarte mult legumele. Si mai fac drob de vinete, la fel, e foarte bun

  • Reply Aveți și pe roz April 4, 2018 at 2:33 pm

   Aaa, nu am făcut, o idee tare bună, mulțumesc. Cred că ar merge și cu dovlecei.

   • Reply Gabriela April 4, 2018 at 2:52 pm

    Dacă vrei îti trimit rețetele mele pe messenger și le poti îmbunătăți după gust.

 • Reply Faiantaru' April 6, 2018 at 6:22 pm

  Ti-am vazut ceasul Nixon in anteriorul. Arunca totusi un ochi si pe ceasurile de la Jacob Jensen (fost designer la Bang & Olufsen). Cred ca o sa-ti placa mult colectia CURVE SERIES 254 poate si colectia DIMENSION. Tot asa, design foarte purist si nu costa o avere. By the way, are si alte produse, unele pentru casa, dar in privinta ei cred te indrepti mai mult spre romantic si nu cred ca o sa-ti placa.

  https://jacobjensendesign.com/watches#empty-anchor

 • Reply Ioana April 10, 2018 at 10:59 am

  Foarte frumos si sensibil ce ati facut, bravo voua! Imi place teribil!!

 • Leave a Reply

  *