Paștile în 5 planșe #AranjateDeLiana

April 23, 2022

Pregătirea casei

M-am amuzat adunând, pentru această compoziție, tot felul de perii și de periuțe de prin casă și curte. Cele mai multe au peri din bambus, sisal sau alte fibre naturale. Caut să găsesc soluții cât mai verzi pentru cât mai multe domenii ale vieții mele, încercând, totuși, să nu devin fanatică :) Echilibrul ne ține în echilibru.

tot felul de perii de lemn

… A cozonacilor

Îmi place mult “să desfac” rețetele prezentându-le ingredientele, iar un cozonac era demult pe listă. Așa că, iată-l:

cozonac destructurat

Și ouăle primesc haine de Sărbătoare

Cele de anul acesta au fost vopsite cu foi de ceapă albă & roșie și turmeric, iar cele câteva cu model au fost realizate folosind ce aveam deja în casă: elastic de la verdețurile din piață și plasă de la sacul de cartofi. Poți vedea mai multe fotografii cu ele pe Instagram, iar o retrospectivă a ouălor vopsite natural în ultimii 5 ani găsești pe blog.

oua vopsite natural cu foi de ceapa si turmeric

Nu uităm să trimitem scrisori Iepurașului

Planșa e făcută cu familia extinsă de iepuri :) O parte dintre iepurii mei stau alături de cei ai Alinei Popa, cumnata mea, pe care vă invit să o urmăriți pe Insta pe The Wedding House și The Shed. Vă va face Sărbătorile și mai și, garantez.

#AranjateDeLiana cu iepuri

Și acum, un stop de răgaz!

Noi am făcut o plimbare prin pădurea Stejaru. Mai poți urmări compoziții cu natura în articolul #AranjateDeLiana din parcuri și păduri din București și împrejurimi – partea 1. Le voi scoate, curând, în lume pe caiete, sacoșe, cărți poștale, tricouri și tablouri. Nu chiar pe toate deodată, dar se întâmplă. Am emoții, recunosc.

#AranjateDeLiana din padure

Sărbători cu bun și bine!

2 Comments

  • Reply Claudia May 14, 2022 at 6:24 pm

    M-a delectat si deconectat acest post, multumesc! Mi-au placut grozav oualele; ma uitam de mult dupa niste modele inedite dar simple si elegante – asa cum sunt la aceste oua. Si desigur, ador acesti iepurasi!!!

  • Leave a Reply

    *